”Tapas-Tony”

Godmorgon!

Vaken sen 4 är jag, somnade tidigt igår eftersom jag var så hängig så det var väl väntat? 🙂 Dessutom gick både Thedde och Milo och la sig tidigt så Tony hade riktig egentid här hemma igår kväll. Såg nu på morgonen att det inte varit så synd om honom. Han hade druckit whisky och ätit sina favoritnötter som jag trodde var klyftpotatisar först. 🙂 Milo ville sova hos Thedde inatt. Hur ska det gå tänkte jag? Ja men hur tror ni? Bra som fasen. Han har inte vaknat en enda gång inatt och kom upp här kl 5 när jag höll på att göra rent kattlådan. Ja jag vet, jättekul göromål halv 5 på morgonen men någon måste göra det. Katten skiter på mattan annars. Men det kanske är så att Milo får börja sova hos Thedde på nätterna? 😉 Ska prata med Thedde idag. 😉

20131020-062535.jpg

Jag ska börjar kalla honom för ”Tapas-Tony” nu. Det var ett väldans bord jag fick kliva upp till igår kväll! Massor med gott hade han fixat och vi satt och plockade och åt en bra stund igår kväll. Sen att man alltid kan tycka att det ska vara likadana byttor och servetter på tallrikarna och sån där crap som vi tjejer brukar vara noga med, det får man ta. Jag är jättetacksam och nöjd, inget kattskit alltså! Å lyxigt när man bara får sätta sig till bords. ”Tapas-Tony”, bra jobbat!

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Trasig stol, peka med hela handen och Tapas

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x