Hjälp mig vinna en ny säng!

Godmorgon!

Här är vi i vanlig ordning uppe med tuppen! 🙁 Igår sov Milo hos farmor och farfar och vaknade kl 8. Inatt sov han hemma igen och vaknade kl 04.17. SKJUT MIG! Han hade vaknat på morgonen och sagt: ”Ni har såååå skön säng” till farmor och farfar och tindrat med ögonen. Så nu bestämde jag mig för att vi ska köpa ny säng. Jag skäms jättemycket för det här men vår säng har 20 år på nacken. Jag fick en chock när jag började räkna och förstod att det är exakt 20 år sen jag köpte den här sängen! Det är helt sant! Det är en jäkla kostnad att köpa ny säng och vi har bara inte prioriterat det. Såklart att vi köpt ny bäddmadrass några ggr men resårmadrasserna är desamma sen 1993, på den tiden var det en värstingsäng så den har ju hållit bra. *Host Host*. Men så sprang jag in på en tävling på Soffadirekt och kände att nu jäklar ska jag försöka vinna en ny härlig kontinentalsäng åt oss. Den här:

20131103-054149.jpg
HÄR kan du läsa mer om den!

Å vet ni, NI kan hjälpa mig att vinna den genom att rösta på mitt bidrag. Soffa Direkt kan du köpa soffor och sängar direkt från fabrik. Bra kvalité men till ett bättre pris, kika in om du funderar på en ny soffa eller säng (som vi).

Det kommer att dyka upp en röstningsikon på denna sidan längre fram som ni kan klicka på och rösta på mig. Jag tycker åtminstone att vi är värda det. 🙂 Så som jag kämpar med min sömn, när jag inte kämpar med min så är det Milos. Tänk om en ny säng skulle lösa alla våra bekymmer? Jag svimmar lite. Kanske är det att hoppas lite för mycket men jag tänker i alla fall chansa på att vinna den här sängen och få ett nytt liv! 🙂

Snälla fina du! Visst hejar du på oss?? Röstningsknapp hittar du här nedan:
Rösta på mitt bidrag!

Du kan börja rösta direkt! ❤

Ps: Milo somnade om nu, jag smyyyyyger ut och sätter mig på motionscykeln nu när man ändå är pigg.

0
Subscribe
Notify of
guest

15 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ylva på Åland
10 years ago

Låter kanske helt loco, men har ni testat att ha hans säng åt annat väderstreck? Hur står deras säng i jämförelse med hans hemma? Måste säga att det är ganska skönt med en morgontrött 11åring 😉

charlotte_ell
charlotte_ell
10 years ago

Tänk vad bra det nog vore för din rygg också. Har röstat och håller tummar och tår att ni vinner 🙂

Nina S
Nina S
10 years ago

Röstat! Lycka till!

sofia208
10 years ago

Självklart skall ni vinna en ny säng!! Håller mina tummar och röstar på dig 🙂

Eva Hargefeldt
Eva Hargefeldt
10 years ago

Du har nu fått min röst. Lycka till! Kram

mamma till 3 och mormor till 10
mamma till 3 och mormor till 10
10 years ago

Har röstat nu.

Hade själv kanske behövt en ny säng………….
Separerat sovrum från mannen precis, men……….
vaknar mellan 02- 03 VARJE natt ändå………
och klarar av att leva och jobba likaväl.
FATTAR det inte och ännu mindre gör mina vänner och arbetskompisar.

Kram från Trelleborg

Mia
Mia
10 years ago

Röstat…!
Kan det inte vara så att Milo vaknar därför att du går upp och gör grejer kl 5-6 på morgonen? 🙂

Niiinis
Reply to  Mia
10 years ago

Nä, det är tvärtom 9 ggr av 10. Vaknar jag innan honom smyger jag ut som en indian, vågar knappt andas. 😉

roxenmo
roxenmo
10 years ago

Vill självklart att du vinner finis! har röstat givetvis! Håller tummen nu! KRAM 🙂

Niiinis
Reply to  roxenmo
10 years ago

Tack fina du! ❤❤❤

Sassa
Sassa
10 years ago

Röstat! Hoppas du vinner:)

Niiinis
Reply to  Sassa
10 years ago

TACK! ❤

åsa
åsa
10 years ago

självklart röstar vi med på dig! håller tummarna att ni vinner!

Therese i Sundvall
Therese i Sundvall
10 years ago

Nu har jag röstat både på datorn och från mobilen. Hoppas hoppas att du vinner fina fina Niiinis!! Tack för en super trevlig blogg!

KRAM

trackback
9 years ago

[…] motivering lyder: Med flera innovativa och innehållsrika inlägg samt ett ”jädraranamma” har hon verkligen gjort […]

Nästa inlägg

Mysmiddagsdags

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x