NNM = Nytta, Nöje och Middag (SÖNDAGSHÄNG)

20131103-133557.jpg

Söndagstanten

Japp, söndag som är likamed NNM = Nytta, Nöje och Middag. Nytta i morse var träning och lite röj hemma, nöje får bli att vi just nu befinner oss på IKEA. Ikväll ska vi äta exakt samma middag som igår. Jag och Tony är såna torrbollar ibland så vi kan käka samma mat 2 kvällar i rad om vi tyckte det har riktigt gott.

20131103-133938.jpg

Milo åt upp en hel tallrik med köttbullar och potatismos (ja att vi köper köttbullar på IKEA måste vara det mest ”svennebananiga” som finns men gott är det! 😉 ).

Nu ska vi fortsätta vår färd här. Måste fylla på ljussförråden, det börjar eka tomt. Hoppas också jag springer på nåt skoj och oväntat sådär. Sånt som Tony bara älskar * host host*.

TACK FRÅN DJUPET AV MITT HJÄRTA FÖR ATT NI RÖSTAR! Tänk om jag vinner den där sängen? Va? Vad vill ni att jag gör som tack då? (Behave now girls….)

Rösta här:


Rösta på mitt bidrag!

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
jennie
jennie
10 years ago

Sjælvklart røstade jag på dig!:) inte før jag vet exakt det var jag røstade på men iaf, haha!
har du hunnit kolla upp tavlan the prettiest you can Wear is a smile? ingen stress:-)
kram jennie

Ulrika
Ulrika
10 years ago

Klart jag röstar på dig, har även en fråga. Vilket läppstift har du på denna bilden, det är så himla fint? Letar mig blå efter ett isrosaaktigt el nått i den stilen. Köpte Palinas som du rekommenderade i ett tidigare inlägg me det blev mest ofärgat på mig.
Ha det gött, kram.

Nästa inlägg

Dagens RECEPT – Halloween cupcakes

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x