Snabblunch

20131104-122320.jpg
Dagens outfit

Dagens kläder, byxor H&M.

20131104-122517.jpg

Jag har gjort så som man inte ska precis. Jag har ätit en smörgås till lunch, i bilen. Ibland hinner man inte och så är det bara. Jag brukar se till att det blir en grov macka med skinka och ibland ost och grönsaker. Det fanns att välja en stor baguette med salami och brieost med men med en miljard propoints i. Så då får detta duga, det blir ett större mellanmål istället. Längtar till dess redan då detta var en piss i Mississippi. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
10 years ago

Shit va snygg du är! Den här outfiten gillade jag skarpt och kändes väldigt mycket ”du”. Jag är inne på min tredje vecka med vv nu och kämpar med mina demoner dagligen, att undvika allt gott jag vill stoppa i mig….En sån här bild på dig ger mig mycket pepp och motivation ska du veta, jag vill ju också bli så där snygg!!

Karro
Karro
10 years ago

Åh vad god den där lille Bullen ser ut!! Fast absolut som en fis i rymden. Jag ha vv sedan juli och just bröd är helt upphetsande för mig!! Härom veckan unnade jag mig och tryckte i mig 4 tjocka mackor av vitt bröd med mimosasallad!!

Karro
Karro
10 years ago

Varför kom inte hela min kommentar med?! Skrev också att du är supersnygg och att jag gillar din blogg skarpt!

Camilla
Camilla
10 years ago

Hej först och främst du är jättefin i dina kläder och du ser slank ut, bra jobbat. Vilken storlek har du i byxorna? Är det ”normala” storlekar på deras kläder?

Mvh Camilla

Nästa inlägg

Superrabatt på Love Forever

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x