Superrabatt på Love Forever

Det här är så roligt! Ni har säkert sett att jag haft massa nytt från Love Forever på mig? Terece som äger Love Forever är en supertjej ska ni veta (å snygg som fan också), vi har pratat nu och jag ska få ge er rabatt på några snyggingar ur deras sortiment eftersom ni tyckte jag var så snygg på mina provoutfit:s. Kul va? Ibland är det bra och läsa här inne hos mig. 🙂

Vi börjar med dessa snyggingar: Ni vet dom där APSNYGGA leobrallorna jag hade på Outfit 2?

20131104-062135.jpg
Firenze pants golden Leo!

Om du anger rabattkod: Niiinis så får du hela 30% rabatt på dom! Du hittar som HÄR!

Det är inte slut än! Nästa härliga plagg att få rabatt på är denna:

20131104-062500.jpg
Sequin dress

Den perfekta partyklänningen som dessutom är skön på! Jag har nog min nyårsoutfit klar med den här klänningen. Skulle lätt kunna sitta med benen uppvikta i soffan under en filt med denna på utan att det skulle vara oskönt. Ange: NIIINIS som rabattkod och få 30% rabatt på den. Du hittar den HÄR!

Slutligen så ska du få fynda ytterligare ett användbart och snyggt plagg.

20131104-062938.jpg
Jasmine Jacket

Den här måste jag skaffa mig också. En dubbelknäppt svart kavaj som funkar till ALLT! Användbart är min grej. Att det finns många ställen att ha den på liksom. Ange: NIIINIS så får du 30% rabatt på denna kavaj. Du hittar den HÄR!

Sååå, in och fynda järnet nu! Rabatten gäller till nästa måndag bara så passa på nu! ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrica
10 years ago

Intygar att kavajen är supersnygg och jätteskön!!
Jag köpte den hos Terece i butiken när jag var dit och den passar verkligen till allt 🙂

kram Ulrica

Veronica
Veronica
10 years ago

Snygga kläder! Kan du inte fixa rabatt på Mesa dress, såg så himla fin ut den! 🙂

Nästa inlägg

Tutorial med den nya paletten från ISADORA

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x