Tutorial med den nya paletten från ISADORA

Nu är det lite mer ”normal” tid för oss alla! 🙂 Det gäller att ta tillvara på dagarna. Haha, för mig är det liksom lunch nu kan man säga även om jag precis ska dra till jobbet. 😉

Jag skulle ju visa er en tutorial på sminkningen med de nya skuggorna från ISADORA. Den mörka skuggan på paletten är verkligen SKITSNYGG! Släpper mycket pigment också så man behöver inte hålla på och gnida.

Såhär gjorde jag.

20131104-060324.jpg

1) Jag börjar med att lägga den glossiga highlighterpennan i globlinjen. Behöver inte vara noga på något sätt. Detta ska fixas till sen. Denna använder jag:

20131104-060456.jpg

2) Här lägger jag på den mörka skuggan på paletten över den glossiga skuggan. Jag lägger också på den vita på själva locket. Blåser sedan av penseln ordentligt och skuggar ihop skuggorna snyggt och tonar sedan skuggan så det inte blir några skarpa kanter. Avslutar med eyeliner.

20131104-060649.jpg

3) Här har jag haft på ytterligare lite eyeliner för att jämna till. Sedan har jag fyllt i ögonbrynen. Avsluta med mascara. KLART!

PS: Missa nu inte erbjudandet på Love Forever som dyker upp här efter 9!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna ee
Anna ee
10 years ago

Hej din snygging! För ett tag sen hade du frågestund men jag kunde inte få iväg min fråga då. Ny undrar jag om du har något tips på bra mineralpuder/ foundation? Tack för en mysig blogg!

Nästa inlägg

Okristligt tidigt

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x