A little bit däckad!

20131105-210630.jpg

Vi är hemma hos mamma och pappa. Tony har hjälpt dom med lite datorgrejer. Hörde något om att dom hade 57 uppdateringar på sin dator. Hahaha…. Tony som får krulliga tånaglar av folk som inte uppdaterar. Det roliga är att jag är precis likadan. 🙂

Jag är trött som en gnu ungefär. Jag har gonatt för längesen men vi är inte hemma än så jag har faktiskt inte ens somnat till. Wow va? Nattugglan Nina liksom. 🙂 Men, jag är hängig. Hostar och jobbig i halsen. Rösten börjar ge upp också. Well well. Det kan vara värre…. Hoppas bara det inte blir sån där vidrig hosta så man måste sova med en sån här:

20131105-211200.jpg

”Host host – kiss kiss”, ja jäklar. Man kanske skulle ta och köpa dom däringa knipkulorna på Apoteket? 😉

Vilken dag detta blev! Det har liksom gått i 300 hela dagen. Vissa dagar är bara så… Imorn är det dock lyx-onsdag om jag inte däckar. 😉 Just ja, idag köpte vi också nya skridskor till Milo, imorn är det nämligen skridskor på förskolan. Iiiiiihh…. Jag måste åka med så jag får se första gången han ska stå på ett par. 🙂 Han har inte velat prova tidigare.

Hoppas Du har en fin kväll, och återigen…. TACK för alla röster! ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Ingrid
10 years ago

Jag vill bara påminna dig att kolla så skridskorna är slipade nu när dom är nya. Det missade jag när mina barn var små och fick nya.

Niiinis
Reply to  Ingrid
10 years ago

Jajjemensan, slipade dom på Intersport! 🙂

Nästa inlägg

Du får rabatt på My Store!!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x