Du får rabatt på My Store!!!

Hörrni! Nu jäklar i min lilla låda ska ni få ett erbjudande som heter duga igen. Allt för sängen…. 😉

Ni vet Marie, min kompis som äger image

Här ser ni butiken utifrån och lite av julstjärnorna i fönstret. Hon har typ en miljard att välja på. Sen ser ni lite av ljusen. Dom är från Woodwick och doftar ljuvligt, den som jag har heter Linen och doftar ren tvätt typ. Du hittar dom HÄR

image

image

Sen är det mitt favvo porslin näst efter Mateus. Lots Living. Jag har bl a lasagneformen, serveringsfat, dom däringa ljushållarna du ser på bilden, en kanna och en sillskål som är så fin. Tycker den ovala ostronskålen liknar mateus fast den ör oval. Lots Living hittar du HÄR!

image

image

Sen något som är så jäkla bra! Bakgrejer! Alltså hur mycket som helst. Alla mina urstickare och sånt är från Maries affär. Hon har typ sockerpasta för 30 spänn! Gissa hur många ggr jag sprungit ner i mysisarna och köpt det av henne när min hemgjorda gått åt helsicke? 🙂 Du hittar bakgrejerna HÄR!

image

Sen finns det handdukar och sängkläder och dessa sjukt snygga morgonrockar. Vill du att din karl ska vara riktigt snygg fast han just vaknat köper du en morgonrock från Newport, såååå snygga! Sängkläderna är to die for. Ni vet sådär New England stil som är så snyggt?! Kolla HÄR!

image

Glömde nästan det finaste! Green Gate för tusan! HUR FINT? Du hittar det HÄR!

Jo, så nu kan du handla där och få 20% rabatt om du anger rabattkod: Niiinis. Handlar du över 500 kr är det fraktfritt, annars kostar det 59 kr. Bor du i Enköping kan du utnyttja rabatten och handla på nätet men välja att du hämtar det i butiken, då blir det ingen frakt alls.

Du kan handla på faktura, avbetalning eller med kort direkt i webshop. Så inte behöver du vänta på nån lön heller. Wioooo….. Japp! In och handla med dig nu! Detta erbjudande gäller fram till den 20/11! Glöm inte rabattkod Niiinis!!! My Store, here we come! 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
10 years ago

Fina Nina! Vill bara säga att jag uppskattar din blogg väldigt mycket, du är öppen och härlig och bjuder på dig själv. Jag läser varje dag men kommenterar typ aldrig, sorry! Har beställt 6 fina Green Gate koppar nu, tusen tack för rabattkoden

Nästa inlägg

Wieeee…. VI LEDER!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x