Godmorgon LYX – ONSDAG

20131106-063218.jpg
Godmorgon! ❤Tända ljus redan från tidig morgon. Nya glasljusstakar från IKEA.

Wow, igår slog jag någon form av vakenhetsrekord. 22.30…. Vad sägs om det? Sedan sov jag till 05.40… Wow igen. Milo vaknade inte förrän 06.10. Sjusovarfamiljen huh? Vore ju skönt och vända på vårt lilla dygn faktiskt. Jaha? Jag har hosta och halstjossan. Känner mig inte kry alls men tänker jobba i alla fall. Ska starta dagen med följa med Milos förskola till ishallen och se min pojk åka skridskor för första gången. Det lär bli en rolig syn, det har det i alla fall varit med mina stora pojkar. 🙂 Jag har skrattat så jag nästan kissat på mig när dom stapplat fram.

20131106-063921.jpg

OH HAPPY DAY! ❤ Vi leder än, alla kommentarer och mejl jag fått om hur ni alla kämpar med att rösta gör mig så rörd. Det är några av er som engagerat hela familjen liksom. Haha, ni röstar på makens iPad, jobbet, ungarnas iPhones och grannens dator. Älskade älskade ni! ❤ Tack ifrån djupet av mitt hjärta. Jag är såklart rädd att det bara smäller till så ligger jag återigen på 4-5 plats, men om vi fortsätter som vi gör nu så kanske det finns en chans, åh Gud….. Jag vågar knappt tänka på det!!!! 🙂 En ny säng efter 20 år? WOW!

Nu ska jag brassa frukost åt oss här hemma. Kl 09 ska jag och Milo vara på ishallen. Jag är riktigt spänd. Ska rota fram hans overall och hans hjälm. Hoppas du får en fin onsdag, o kom ihåg! Idag är det LYX – ONSDAG, ikväll blir det just denna efterrätt efter kvällens middag. Mumma!

Om du vill rösta klickar du på ikonen nedan så har du gjort det!


Rösta på mitt bidrag!

Sedan en massa påminnelser om saker som pågår här på bloggen:

20131106-065402.jpg

Glöm inte att tävla om en lyxig julbordskryssning med Viking Line! Sedan får du heller inte glömma att du har några dagar till på dig att handla lite härliga kläder med 30 % rabatt på Love Forever.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pia
Pia
10 years ago

Du måste vinna sängen. Efter att själv sovit i en gammal säng i många år för mycket så köpte vi en ny för ett år sedan
måste varit det bästa köp jag gjort
sovit underbart och fick en bättre rygg på köpet !!
Jag röstar varje dag ♥

Tua
Tua
10 years ago

Har massor att göra idag, men måste titta in och rösta på dej. Det är klart att du ska ha sängen!

Nästa inlägg

A little bit däckad!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x