Ögonbryn

20131106-082319.jpg
Ögonbryn

Jag får många frågor om ögonbryn. Själv så börjar jag alltid med att fylla i dom lite tjockare inifrån och ut. Jag vill ha lite måsvingeform på mina. Dessutom är dom ojämna så jag försöker att göra dom så jämna som möjligt. Det kan man liksom ”fuska” sig till. Man gör helt enkelt formen lika på båda. För att kunna göra det måste du ha en ögonbrynspenna. Just nu till vardags använder jag en brun från H&M. Se till att den är någorlunda vässad för att det ska vara enklare. Sedan fixerar jag den (sitter bättre) alltid efteråt med en ögonbryns pensel och ögonbryns färg. Jag har en favvo från Make Up Store.

20131106-082716.jpg

Det är lite dagsformen som avgör hur breda och ifyllda dom ska vara. Det är det som är så bra med att kunna fylla i dom. 🙂

20131106-082801.jpg

Här är mina redskap. Jag har också alltid med mig ögonbrynspenna i väskan om man kanske lyckas sudda till dom under dagen. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon LYX – ONSDAG

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x