Underbaraste doftljuset

20131107-181236.jpg
Underbaraste doftljuset!

Måste bara säga! Alltså detta ljuset! Nu kan alla andra doftljus jag köpt slänga sig i väggen. Det doftar ljuvligt! ❤️ Dessutom är det en träveke på den så den liksom sprakar lite som en brasa. Hur trevligt? Det är 100 timmars brinntid på det och doftar från början till slut. Så nöjd med den är jag! Just nu har Du som läsare av Niiinisbloggen rabatt på My Store. Du har 20 % rabatt på ett köp om Du anger Niiinis som rabattkod. Du kan handla mot faktura, avbetalning eller kortbetalning, du väljer själv. Ljusen hittar du HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ann-Sofie/Colour it
10 years ago

Åhh jag älskar doftljus, är sugen på att beställa. Vet du hur länge hon har den här rabatten på 20%?

Niiinis
Reply to  Ann-Sofie/Colour it
10 years ago

Till 20/11…men du kan beställa på faktura, då betalar du inte förrän vid lön. Älskar sånt! 🙂

Marina
Marina
10 years ago

God morgon!
Undrar om du har ett viktväktar recept på morotskaka till farsdag att dela med dig till oss? Hälsningar från ett grått och mörkt Finland, sitter med morgonkaffe och gröt och försöker vakna. Ha en fin fredag!

Linda
10 years ago

Jag har aldrig gillat doftljus tills jag köpte Voluspa. Är numera helt såld på deras doft Crisp Champagne. De är svindyra med värda varenda öre. Så testa ett doftljus från dem också då tror jag att du får en ny favvo. 🙂

Kram Linda

Niiinis
Reply to  Linda
10 years ago

Har testat, men gillade dom inte alls!

Niiinis
Reply to  Linda
10 years ago

Allt kom inte med…. Men tänk vad olika det kan vara?! 🙂

Annika
Annika
10 years ago

Nä fy bubblan, dom där sotar så ända in i baljan, helt värdelösa! Och ja, jag har provat flera av dom eftersom jag gjorde misstaget att köpa tre på en gång. Prova Voluspa eller Village Candle. De sistnämnda är billiga och de sotar inte alls! Finns i hur många dofter som helst.

Niiinis
Reply to  Annika
10 years ago

Jaså?! Mina har aldrig sotat…. Vad konstigt. Som sagt har provat voluspa, tyckte inte om dom alls. Det här var precis min smak på doft, lagom mycket och så är det 100 timmars brinntid. Inte många doftljus som klarar det.

Annika
Annika
10 years ago

Jo, både Village och Yankes gör det.

Nästa inlägg

Kladdkakor

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x