Ögonkakao och badstund

Go’kväll!

Äntligen hemma och faktiskt i ett bad. Sitter här och hänger ned halva kroppen utanför för att inte få vatten i min kamera. Milo brölar på nerevåningen eftersom han inte fick bada med mig idag. Jag har nästan alltid honom med mig i badet men idag kände jag för att ha lite egentid här med er. 🙂 Närå, men ville skriva ett snabbt inlägg faktiskt för att så att säga ”höra av mig”. Milo ska få bada med sin pappa efter maten med det dög inte det serru så nu hör jag hur han tycker mycket synd om sig själv därnere. Såååå, hur avkopplande blev det här badet nu egentligen? Eeeh, näää va? Lite typiskt för småbarnsmorsor sådär. 🙂

image

image

Något roligt var att jag fick hämta ut detta på posten idag. Ögon kakao ska nämligen lansera lite nytt. Tyckte bakpulver och vaniljsocker- förpackningarna var så söta. Vad härligt,  jag som tänkte baka i helgen.

Nä, nu har Milo tystnat där nere så nu kanske jag kan njuta av en liten badstund. Tony lagar mat så jag kommer ner till färdiglagat sen, LYYYYXIIIIGT! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
10 years ago

Mycket typiskt.
Lite dåligt samvete istället för å njuta. 😛
Jag älskar med woodwik, har du testat det som luktar svart vinbär(vinrött) å det som luktar lija(rosa!)? 🙂
Trevlig helg!

V
V
10 years ago

Tyckte också att förpackningarna var himla söta och stod och höll i dom på Dollarstore för ngn vecka sen.
Dock så la jag märke till att vaniljsockret mest innehöll vanillin så jag avstod.

Nästa inlägg

Dagens Sminkning

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x