Bilder från vårt kök…

Halloj! Kvällen är här igen….

Fullt upp idag även om vi haft det riktigt mysigt. Det har handlats farsdagspresenter. Vi har varit och fikat hos svägerska och svåger. Handlat. Sedan tillbringades ju förmiddagen med allt som skulle fixas hemma.

Jag skulle ju visa lite bilder från köket. Det blev ju liksom pannkaka först. Bordet och stolarna till köket var för stora, alltså de nya. Jag vet inte om jag var helt borta när jag räknade på måtten. Men allt löste sig när jag fick snilleblixten en kväll. Jag har det som matbord och stolar i vardagsrummet istället. Å så möblerade jag om, och så blev det skitbra! Köket fick jag tänka om med alldeles. Det gamla slitna bordet fick vara kvar och lite ditt och dutt.

image

Jag gjorde bordet mindre, tog bort iläggsskivan och bänken och satte ihop ett runt bord istället. Det blev faktiskt mycket mysigare så. Tog in några av matbordsstolarna till köket istället.

image

Bra med den här zinkhyllan från IKEA också. Den sväljer mycket som jag inte vet vart jag skulle ha tidigare. Lamporna gör det lite roligare på nåt sätt.

image

Milo brukar vara frusen på morgnarna så då har jag en korg med filtar i köket för det. Jag lindar in honom vid frukostbordet.

image

Min fina tavla som jag bara älskar!

image

Fönstret i köket som jag vill få bort lite insyn på. Därför är stjärnorna toppen!

image

Mitt egensydda ullhjärta. Mysig detalj,  helst nu på hösten/vintern.

image

Favoritkrukan på bordet! Minns inte ens var jag köpte dom, önskar jag köpt fler än två!

image

image

Ljusslinga som hänger i fönstret och min nya fina ögonkakao låda! Passar så fint i köket.

image

image

Har ställt en av mina tillverkade skyltar på pallen från Claes Olsson. Jag älskar trädetaljer utan att det behöver ha färgen av trä. Jag gillar det där ruffiga.

image

Nu är det bara matta kvar att ha under köksmöblerna. Inte ett måste men det är trevligt med matta under fossingarna. Får se när jag hittar en favorit?

Det var köket det……

Nu ska vi mysa ner oss i soffan här. Ska visa lite bilder från dagen sen också.

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jessica
Jessica
10 years ago

Vart har du köpt de stora vita stjärnorna?

Niiinis
Reply to  Jessica
10 years ago

Jag har tillverkat dom själv. 🙂

Malin
10 years ago

Gillar du energidrycker? Här hittar du en otroligt nyttig och god dryck som innehåller 12 vitaminer, mineraler, aloe vera, grönt te osv. Vill du veta mer? Klicka in på hemsidan, du kommer inte ångra dig!

Jessica
Jessica
10 years ago

Finns dom i din webshop? Jag vill ha 🙂

Nästa inlägg

Snygg svart/vit inredning!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x