Snygg svart/vit inredning!

Nu har jag suttit och tittat efter svart/vit inredning. Som ni vet har jag ju gjort om i köket och skaffat ett nytt matbord med fem maffiga stolar till vardagsrummet som vi är såå nöjda med. Jag kan inte riktigt komma ifrån att svart/vitt är det finaste att inreda med. Ja och så tråkiga färger som beige osv. 🙂 Jag har försökt mig på färg men det går fasen inte alltså. Jag får tuppjuck och dåndimp direkt. Det enda rummet jag klarat ha lite färg i är vårt sovrum. Där har vi lite lila, thats it. Barnens rum är ok med färg, men inte annars. Dock så är mitt badrum uppe New England inspirerat, inte klart än men du ska få se när jag fått till det. 🙂 Allt pga en härlig blå badrumsmatta. 😉 Så lite färg har jag ju för tusan.

Eftersom Marie på My-Store har rabatt för mina läsare nu så tänkte jag såklart tipsa om lite fint där!

20131109-054904.jpg
Svart/vita detaljer!

Tre i rad [<—LÄNK] skulle jag vilja ha på matbordet i vardagsrummet. Ett litet snyggt sällskapsspel att låta stå framme. Billigt också! 🙂 Hästljushållare [<—LÄNK] i svart, vill ha två i köksfönstret. Svart adventsstjärna [<—LÄNK] med jättefina mönster, 99 spänn bara…dom som brukar vara så jefla dyra. Sötaste ljushållaren [<—LÄNK], vill ha två uppe i badrummet.

20131109-055752.jpg

Favvo doftljusen [<—LÄNK] i doften Baby Powder (doftar supergott också). Plåtskylt [<—LÄNK] med fin text, snygg detalj i sovrummet eller kanske i köket? Snyggaste brödboxen [<—LÄNK] ifrån PLINT, finns i massa härliga pasteller och i denna ursnygga svart! Vit adventsstjärna [<—LÄNK], också den bara 99 kr. Den här är ganska så stor och maffig också.

Det var lite smått och gott ifrån Marie på My-Store. Kom ihåg att utnyttja dina 20% i rabatt med rabattkod Niiinis (med tre i) så har du gjort ett fynd såhär på lördagsförmiddagen! 🙂 Nu ska jag fortsätta fixa med mitt kök. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulle
Ulle
10 years ago

Hej! Vilka snygga saker:). Undrar hur många barn du har o hur gamla är dom? Ha de bäst kram

Niiinis
Reply to  Ulle
10 years ago

Jag har 3 barn som är 17, 15 och 5 år. 🙂 Tre utav världens finaste pojkar! ❤️

Nästa inlägg

Lördagmorgon och morgonfrilla

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x