Lördagmorgon och morgonfrilla

20131109-074100.jpg
Godmorgon!

Härliga lördag! ❤️ Jag startade den tidigt! 🙂 Vad sägs om 03.30? Somnade 19.30 i soffan så då är det morgon halv fyra på morgonen. Måste kolla reprisen på IDOL idag liksom. Stackars min karl säger jag…. 🙁 Jag har inget liv på kvällarna under höst och vinter. Jag är bara trött liksom. KAN inte hålla mig vaken. Tony, vi ses i vår…..

20131109-075458.jpg

Den här filuren, Milo (Morgonfrillan) Hermansen håller mig sällskap både kväll och morgon. Vi somnar och vaknar samtidigt ungefär. Idag vaknade jag nästan 2 timmar innan honom. (Den där gubben i iPhonen som har blått huvud och håller händerna på huvudet-symbol). Är det inte helt galet? Pratade med mamma om mina vanor och hon kan inte annat än skratta, min pappa sitter nämligen också helt ensam på kvällarna då mamma också sover som en stock kvällarna igenom, så arvsanlagen är som dom ska. 😉

20131109-080044.jpg

Jag fortsätter med mina sysslor! Min 21 dagars ”rensnings-utmaning” fortsätter här hemma. Nu på morgonen håller jag på och rensar alla sovrumsgarderober. Inte så kul men ett MÅSTE. Snacka om skönt när det är klart?! Hör av mig senare idag och visar resultat. Hur går det för dig? Rensar du?

Slutligen ska du få morgonens sängresultat!

20131109-080428.jpg

Tack gulliga & fina ni! ❤️ Det är ni som håller mig i matchen! I morse gjorde jag ”Gunde-moves” i sängen för att stretcha min onda rygg. Är jag verkligen så puckad att jag inte fattat att sängen också är en stor bidragande orsak till ryggont? Tydligen! Fortsätter hålla alla mina tummar för att jag är den som vinner, iiiiiiihhhhhhh….. Sängen är så sjukt snygg också! Kolla bara:

20131109-082233.jpg
Ååååååååååh, vill haaaaaaa!!!

Röstar gör du här:

Rösta på mitt bidrag!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Johanna
10 years ago

Ja du ser ju ut som en vinnare till sängen. Hoppas det håller sig 🙂 Vill också ha ny säng, vi har haft våran i 14 år dock också med ny madrass. Får väl be till de högre makterna 🙂

Ha en fin dag ♥

mamma till 3 och mormor till 10
mamma till 3 och mormor till 10
10 years ago

Oh vad fiiin den är.
Hoppas verkligen att den blir din/er.
Ser bra ut med röstningen ännu så länge.
Håller tummar och tår att det håller i sig.

Hälsningar Trelleborg.

Nästa inlägg

Ögonkakao och badstund

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x