Vi väntar på att få fira pappan i huset…

image

Godmorgon!

Här ligger vi och väntar på att klockan bara ska gå, det är farsdag och Milo har myror i brallan och är spänd över att vi ska sjunga och ge pappa frulle på sängen. Jag själv, som hade uppesittarkväll igår, skulle önska att det var morsdag och att det betydde att mammor fick sovs medan papporna gick upp med barnen. Kollade nänligen klart på ”Så mycket bättre” igår. Satt och grät ikapp med Ken gjorde jag. Det var en dov kväll på programmet,  hans liv har inte varit lätt alltså. I alla fall, jag var vaken till 10 men vaknar i alla fall kl 04.30 liksom. Är ju inte färdigsoven men tydligen har jag nån programmering i mig som inte låter mig sova längre än halv fem. Skit-programmering!

Nu är i alla fall alla paket för dagen inslagna och klara. Den till Tony och den till min egen pappa. ♥ Senare idag åker vi först till mina föräldrar och sedan till Tonys föräldrar. Jag gillar dagar då man får fira sina nära och kära, dock så tänker jag på er idag som inte har sin pappa kvar på jorden. Är det en ledsam dag då tro? Jag tänker att man istället kanske firar minnet av sin fina pappa just idag? Samlas med nära och kära ändå och minns, skrattar och myser ihop? Jag önskar i alla fall att ni som inte har era pappor kvar på jorden får göra något härligt av denna dagen ändå. ♥

Snart går vi upp och firar han som snart fått vara pappa i fem år. Milo tjatar hål i huvudet på mig (det huvudet som redan är trött och har ont efter för lite sömn) så jag lär väl snart ge med mig. Tony får kanske somna om sen…eller mamman….;)

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jennica
Jennica
10 years ago

God morgon!
Vad fint ni har hemma:)
Ha en superbra dag trots tidig morgon!
Kram

Karriärkvinna
10 years ago

Godmorgon! Vilken mysig bild. Hoppas att ni får en fin dag. Här ska också firas lite… Må så gott!

Johanna
10 years ago

Vilken mysig morgon du och Milo verkar ha iaf 🙂

Hoppas pappan blivit firad nu och du kanske powernappar lite hihi

Jag har ingen pappa att fira, men vi i familjen firar barnens pappa på bästa sätt ♥ Känner ingen sorg utan njuter av att se mina barns glädje över att ha en så fin pappa!!!!

Sofie
Sofie
10 years ago

Så mysigt ni har det såhär på morronkvisten!! Här kommer firandet av pappan lite i skymundan då vi har en stoor tjej som fyller 7 år idag:) men visst får han ett paket han med, och farfar med som kommer på fika i eftermiddag.

Själv har jag inte någon pappa kvar i livet och det är lite sorgligt såna här dagar, kanske mycket pga av att han förolyckades på hans jobb, kanske lite annorlunda om han varit gammal så att säga. Men jag försöker se glädjen i våra barn och att deras pappa får bli firad på ett bra sätt!

Kram till dig Nina, du är fantastisk!

Marléne
Marléne
10 years ago

Jag firar min pappa trots att han dog hastigt och lustigt för snart 4 år sedan. Sorgen finns ju alltid men jag väljer att tänka på allt det fina och den glädje han var i mitt liv. tänder ljus, äter gott och avslutar dagen med tårta:D

Helena
Helena
10 years ago

Jag har ingen pappa att fira, han dog för 15 år sedan. Det gör ont, speciellt såna här dagar. Saknaden finns alltid kvar, även om sorgen ger med sig med tiden. Tack och lov för det säger jag. Självklart firar jag honom lite lagom, tänder ljus och bakar något och tänker lite extra mycket (typ hela dagen) på honom. Mer blir det såklart inte. Njut av era pappor och papporna till era barn, dom är värda den här dagen <3

Zandra
Zandra
10 years ago

Firade min pappa genom att åka till kyrkogården. Satt där och grinade som en besatt. 🙁 Pappa gick bort förra året och det är vidrigt än idag.

Nästa inlägg

Bilder från vårt kök…

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x