Morsa-uppgifter

Go’kväll min vän! Jag ligger i soffan med vetekudden runt nacken. Jag har nåt i kroppen som gör mig hängig och inte alls pigg. Trött, huvudvärk, halsont som kommer och går, hes och hostig ibland. Ja men sådär håller det på, hade faktiskt samma skit förra hösten. 🙁 Inte kul…. Men det hör ju till denna perioden på året. Hoppas det bryter ut nåt snart eller bara försvinner!

Stora barnen kommer hem idag. Så vi började eftermiddagen med att åka ut till stallet och hingsten Måns. Milo var så glad för att vi skulle stanna och titta. Extra glad blev han när hästen drog av en riktig blajja. För en pojke i kiss och bajsåldern är det en riktig höjdpunkt. Haha…

20131111-183521.jpg

20131111-183528.jpg

Först ska det ju borstas och fixas med hästen. På med sadel och massa remmar som jag förstår hälften av. Dock så lär jag mig lite varje gång. Framförallt så vågar jag gå i närheten av hästen. Det är bra! Idag borstade jag t.o.m manen på honom. Kaxig som tusan för det….
😉

20131111-183750.jpg

Min fina Elliot. Nu är han med på nån instagram-tjossan (#minglobendag) där man kan få träffa bloggaren Tyra och Peder Fredricsob på Stockholm Horse Show. Tyvärr fanns det inget vi kunde hjälpa till med (ni har ju varit grymma i min sängtävling tänkte jag) utan där ska en väljas ut. Jag håller alla tummar i världen för att det blir Elliot!! Han är SÅ värd det efter allt han fått utstå.

20131111-184246.jpg

20131111-184252.jpg

En vacker dag ska jag också våga. Flyga fram på en hästrygg i full galopp. Så häftigt….men det skulle väl bli så att jag hängde i nån tamp i benet i stigbygeln med hästen skenande i hasorna. Maj Gadd! Jag är totalt talanglös.

20131111-184459.jpg

20131111-184506.jpg

Den här hade fullt upp och stå och hojta på Elliot och hästen. ”Gåje bja Elliot?” hojtade han varje gång Elliot passerade. 🙂 Som snappar upp allt alltså, jag brukar nämligen fråga så lite då och då. Ja mest för att jag är ett sånt ufo när det kommer till den här sporten. Vad är bra och vad är dåligt liksom? 🙂 jag skulle kunna säga BRAAAAA åt nåt som är åt helvete fel bara för jag har så dålig koll.

20131111-184733.jpg

Min lilla påskkärringar med röda kinder. Han hade energi för 28 pers och sprang omkring och hittade på och leka med allt möjligt. Barn har så härlig fantasi och en annan kan bara hänga på… 🙂

Nu ska vi äta kvällsmat. Sedan tillbringar jag nog kvällen i soffan under en filt. Hoppas du har en mysig måndagkväll! ❤️

Förresten, sängtävlingen! Nu skrev en av er att det kommer vara en jury som utser en vinnare av någon med flest röster. Så nu måste vi liksom fortsätta rösta så man åtminstone har en massa röster och en chans att vinna. Såhär ser det ut nu:

20131111-190702.jpg

Röstar gör du här:


Rösta på mitt bidrag!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
10 years ago

Å vad jag hoppas du vinner sängen och det ser ju lovande ut! Krya på dig och hoppas att du mår bättre i morgon. Själv sitter jag i soffan och har ett öga på TVn och det andra på datorn. Sambon är i Globen på fotbollsgalan och barnen sitter vid varsin dator. Snart ska jag titta på Ensam mamma söker. Kram Kram

Ulrica
10 years ago

Huga, jag minns inte vägen ut till den där gården med glädje :).. men dom bor väldigt fint där uppe i skogskanten!

Kram

Nästa inlägg

Vinn SHELLACK naglar!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x