Vinn SHELLACK naglar!

20131111-130722.jpg
Tävla om SHELLACK naglar!

Som ni vet så går ju jag hos Eva-Lotta på Min Lilla Salong här i Enköping och gör mina naglar. Jag har verkligen hittat min grej när det kommer till naglar. Jag behöver inte underhålla dom alls utan går dit en gång var tredje vecka och får snygga naglar som sköter sig helt självt. Inget avskavt nagellack, inga naglar som blir matta och tråkiga. Dessutom hjälper dom mina naglar som flisar sig att hålla ihop bättre. Dessutom blir det inga nagellacksränder på kuvert och sånt :).

Nu kan du tävla om att få göra Shellack naglar hos Eva-Lotta! Det enda du behöver göra är att motivera varför just du ska ha ett par nya naglar i kommentarsfältet! 🙂 Om du inte bor i stan och tycker det känns onödigt att tävla (vet att ni är en hel drös som bor i krokarna som Stockholm 80 km, Västerås 30 km och Uppsala 40 km) så vill jag bara säga att det kan vara värt och tävla och ta en liten tur till Enköping för detta. Kanske kan vi ses och fika då? Det vore ju mysigt! ❤️

Seså, tävla nu!

0
Subscribe
Notify of
guest

25 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Veronica
10 years ago

Har ALDRIG varit i Enköping. Skulle vara jättejättekul med en heldag på stan där, inklusive fix av naglar. Åhhh, vad kul det skulle vara!!! Ta med gubben och bo på hotell, rent av kanske?! 🙂
En fika skulle jag se fram emot jättemycket, (så kan ”gubben” sitta på nån pub o vänta så länge, HA)!

Sara Smedberg
Sara Smedberg
10 years ago

Trädgård å pyssel i stallet gör att mina naglar är allat annat än snygga 🙁 Men är alltid så avis på de som har fina välskötta naglar – det ser så proffsigt ut 🙂

Eva Hargefeldt
Eva Hargefeldt
10 years ago

Lyckas aldrig få fina naglar då de alltid går av, skivar sig mm. Så det här vore roligt att testa. Och fika är ju alltid trevligt 😀

jenny
jenny
10 years ago

Det vore heeemskt trevligt att vinna detta! Jag är en tjej mer stort intresse för smink och trams 😉 Just nu är jag gravid, vecka 11, och känner mig sååå depp över att ligga och spy och inte få leva mitt liv 🙁 Tredje barnet (ny man) jag ÄR galen, jag vet!! Vill ha något att se fram emot när illamåendet väl släpper! Hoppas det sker innan jul 🙂 kram

Helena
Helena
10 years ago

Vill inte tävla, men fråga nåt 😀
Hur sköter du ditt hårsvall? Typ schampoo. Balsam och hur vardags stylar du det?
Ditt hår ser jämt så blankt och fint ut 🙂

Annika
Annika
10 years ago

Åh detta skulle jag gärna göra!!
Har varit sjukskriven länge (5:e veckan nu) pga lunginflammation.
På måndag ska jag återgå till jobbet i Solna om jag orkar.
Bor i Enköping men tågpendlar varje dag.
Känner att jag vill unna mig något lyxigt nu när jag börjar känna mig piggare!
Detta skulle vara perfekt för mina naglar som hela tiden skivar sig och går av!!
Håller tummarna för lite tur efter all motgång med lunginflammationen!

Tack för en fin/kul blogg!
Kramisar!

Anna
Anna
10 years ago

Detta skulle jag vilja vinna då jag är gravid och väntar mitt första barn i januari och jag känner mig blek och trött så skulle detta piffa upp min vardag. Håller tummen!

Jennie
Jennie
10 years ago

Åh vad jag skulle buga och tacka, jag som aldrig hinner naglarna lacka, med 3barn, jobb och hem man ska hinna. Då vore denna tävling toppen att vinna. Att få ett lack som sitter som sten, snälla jag ber på mina bara knän.

Fia Köngäs
Fia Köngäs
10 years ago

Jag är ju nyinflyttad i stan och skulle tycka det vore himla roligt att vinna detta & hitta ett nytt ställe i stan att kunna gå till! Och nu som sjukskriven gör jag inte så mycket så då skulle nya snygga naglar pigga upp i vardagen! Ses gärna på en fika efteråt & visar upp resultatet! 🙂

KRAM!!

Linnea Sundlöf
Linnea Sundlöf
10 years ago

Med 3 barn vore det ju underbart att få komma ifrån en stund och fixa till juligt röda naglar.

Lotta
Lotta
10 years ago

Är totalt okvinnlig när det kommer till mina händer, har ett jobb där det inte går att ha långa naglar men vill så gärna ha fina naglar.
Stor kram

Jane
Jane
10 years ago

Jag som bor i Skåne då,hur ska jag få fina naglar?

Johanna
Johanna
10 years ago

Stressig vardag med fart och fläkt har jag som så många andra.
Känner att:
Fina naglar till jul vore superkul!
Shellack
Ja tack.
Kram

Hanna Wallén
Hanna Wallén
10 years ago

Halloj! Skulle gärna vilja vinna det här! Är mammaledig med mina tvillingar och har inte tid eller lust att måla nagellack som skavs av på en gång så det här skulle vara grymt för mig 🙂

Ha det bäst! / Hanna Wallen

Ulrica Hållén
Ulrica Hållén
10 years ago

Åh, jag vill så gärna vinna.. helt enkelt för att jag har stans fulaste jävla naglar :(.
Trasiga, ojämna, skivade, ja, bara rejält ugly..

Kristin
Kristin
10 years ago

Flisiga naglar med trasiga nagelband är ful
Känns inte så kul
Skulle älska snygga naglar innan jul

Anna
Anna
10 years ago

Som en Uppsalastudent finns det inte direkt några pengar över till att fixa naglarna. För mig skulle det lysa upp denna hemska månad med tentaångest, leriga hundpromenader och mörkermörkermörker!

Marie
Marie
10 years ago

Nämen! Vad är detta, en blogg från Enköping?! Kanon! Jag kom hit via en märklig googling på rabattkod och ombonat, vilken lyckoträff! Som nyinflyttad i Grillby är det här precis vad jag behöver; tips om var man hittar roliga saker i Sveriges närmsta stad (för staden verkar ju tyvärr rätt trist vid första anblicken). Naglar – check! Nu undrar jag var man klipper sig (och gärna sätter i lite löshår), var man masserar sig (och gärna lite LPG), var man shoppar (inte ICA maxi, alltså, fast jag hänger där en del…men kläder! och inredning!), var man fikar (och äter?) och – viktigast – var tusan man köper chokladpraliner?!! Hjälp! Hjääälp! Jag behöver vinna!

Maria i Bålsta
Maria i Bålsta
10 years ago

Hej fina Niinis! Jag behöver börja tänka mer på mig själv, behöver ta hand om mig själv.. Efter seperationen, känns det som om allt man gör är för barnen..(även om de såklart betyder allt för mig!) Men man sätter sig själv i sisa hand..

Så att få chansen att bli pimpad med ett par fina naglar, vore en underbar upplevelse! Att bara få göra det för mig, för att jag ska känna mig fin & kvinnlig..Vore helt enkelt ljuvligt!
En fika vore ju självklart otroligt mysigt!
Stor kram!

Frusol
10 years ago

Åh gjorde alltid mina naglar innan vi fick första sonen för tre år sen, Nu med två vildar så har det liksom inte funnit tid eller energi för den delen att göra naglar sedan dess. Skulle vara såå skönt att få lite egen tid för en liten stund och samtidigt se Enköping där jag aldrig varit samt en fika är ju aldrig fel 🙂 Det skulle då bli ett par riktigt läckra julnaglar tror jag som den julnörd jag är.

Jenny
Jenny
10 years ago

Det skulle ju bara vara så underbart att få gaska upp vardagen lite med fint målade naglar! Då har jag något fint att titta på när jag skriver på datorn och pluggar sista rycket innan jul! 🙂

Ha det gott! Kraaamisar

Cecilia
Cecilia
10 years ago

Tar aldrig hand om mina händer men jag utsätter dem för detta: torka efter 2 små barn som drar in väldans mycket smuts just nu när det är så blött ute, bodypump-stång som ger mig hårda ”valkar” mellan tumme och pekfinger, har en ”svanhalslillfinger”efter en basketträning i skolan (felböjt), etc etc – skulle verkligen behöva skämma bort händerna och fräscha till naglarna så händerna känns som ett redskap att vara stolt över :-))

tina
tina
10 years ago

Jag vill känna mig fin på jobbet 🙂

mymary
10 years ago

Skulle älska att få vackra naglar nu när julhandeln börjar och alla fina paket ska slås in- tänk då att få stå med fin-fina naglar som blänker som en nypolerad Ferrari och kunderna blir glada och vilja ha detsamma 🙂
Hejja Marie- nu vinner du!!

Lotten
Lotten
10 years ago

Känner mig både sliten och ful och därför skulle jag vilja piffa upp mig inför jul.
Med naglar så röda och fina skulle jag ikapp med adventsljusen skina!:)

Nästa inlägg

Dagens RECEPT – MOROTSKAKA Viktväktarrecept

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x