Godmorgon!

20131112-085754.jpg
Godmorgon!

På jobbet nu och ska ÄNTLIGEN få äta frukost. Fanns ingen tid i morse och jag är en person som inte funkar utan frukost. Blir yr och knäsvag direkt…. Nu har jag dock dukar upp här på jobbet och ska snart sätta tänderna i frukosten.

20131112-090033.jpg

Jag leker att jag är lite YO idag, typ rappar Nina med mössa på mig inomhus. Kan inte det vara det skönaste någonsin ibland? Helst idag när vädret är totalt BLÄ! 🙁 Jag längtar så mycket efter att få börja julpynta, då kommer allt att kännas bättre! Nästan så jag blev osams med Tony i morse.

”Kolla, grannen har redan datt upp en ljusstake, snart får man julpynta” sa jag när jag tittade ut och såg grannens stake i fönstret.

”Ja fyyy faaaaaan” svarade han med en djup suck.

”MÄH! Fan det är det enda ljusglimten vi har under den här hemska långa hösten och början av vintern”. nästan skrek jag.

Kom inte och racka ner på min jul! Min härliga jul som jag älskar och kommer med ljuset till oss igen. Hejja Julen! Kom snart! 🙂

Ps: Mössan är från Busmonster.

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linn
10 years ago

Hi hi, jag förstår din känsla. Det kliar i mina julpyntarfingrar!
Snygg mössa förresten!

Nina S
Nina S
10 years ago

Precis! Heja julen!! Kom snart..

Cattis
Cattis
10 years ago

Vi åker till Thailand strax efter lucia och blir borta hela jul o nyår – därför tänker jag dra fram stakar och pynta liiiite granna tidigt i år. Vill hinna njuta av det mysiga trots att vi missar själva firardagarna. Det är ju nästan transportsträckan från första advent fram till julafton som man njuter mest av! Kram

Cicci
Cicci
10 years ago

Julmusik har redan spelats och smygstartat med lite julmat har vi gjort, min man står ut med det mesta som tur är 🙂

Nästa inlägg

Morsa-uppgifter

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x