Make Up Store & FEMME bjuder in!

20131113-164153.jpg

Hörrni för tusan! Läs det här!

Torsdagen den 21 november kommer Make Up Store och FEMME bjuda in 60 personer till ett exklusivt event i Make Up Stores Stockholms-butik på Norrlandsgatan. Här kommer de presentera sin senaste look och deras make up artister kommer svara på alla dina frågor. Givetvis kommer du kunna bli stylad på plats och det bjuds på förfriskningar. Efter eventet finns en liten goodiebag med produkter från Make Up Store.
De flesta av FEMME:s bloggare kommer vara på plats och och mingla med dig under kvällen.
Efter Make Up Store beger vi oss till Teater Brunnsgatan 4 där vår alldeles egen superstar Therese Mc Donald kör sin föreställning ”JAG KAN INGENTING, eller vad skulle mormor sagt?” exklusivt för oss.
Varmt välkommen önskar FEMME och Make Up Store!

Detta är dessutom gratis! Allt om hur du anmäler dig osv kan du läsa om HÄR! Jag kommer självklart att vara på plats!

20131113-164334.jpg

Härliga Therese underhåller! Missa inte detta! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
10 years ago

Wow vilken roligt grej!!! Hoppas, hoppas! : )

Liza
Liza
10 years ago

Åhhh så långt bort! Synd att varken du el Therese kunde komma till Lund…. hade varit kul att träffa er!!!

Ylva på Åland
10 years ago

Skulle jättegärna hänga med på nåt event, men det är svårt att komma iväg mitt i veckorna när jag bor där jag bor 🙂 Tråkigt men sant! (Om det inte ingår helikopterhämtning och -lämning till/från eventet? Då kommer jag på studs! 😉 )

Anna
Anna
10 years ago

Men åh vad kul! Jag vill, vill, vill men tror inte jag får ihop det. Efter en sjukt stressig höst börjar en tid med tom kalender på söndag och hur kul det här än verkar tror jag inte jag pallar mer än att ta bussen hem efter jobbet.
Jag vet. Jag låter aptråkig men det är så det känns just nu…

Tror du det blir ett återkommande inslag? Och, när ska vi äntligen hinna träffas? 😉

Kram

Niiinis
Reply to  Anna
10 years ago

Haha, läste ditt mejl. Du är rolig du, hoppas vi ses snart! ❤️ 😉

condan
condan
Reply to  Niiinis
10 years ago

Ja så tokigt det kan bli… Hoppas det blir nåt fler event i Stockholm så jag kan presentera mig som snurrfia… 🙂
Trevlig helg!

Nästa inlägg

Citronkyckling med pasta

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x