Massagerad!

20131114-181241.jpg
Skönaste massagebänken

Go’kväll! Jag har just gosat ner mig under en filt i soffan. Jag har varit på så galet skön massage hos Sophie på Hjärta & Smärta kliniken. Hon är supergullig och masserar precis så som man behöver och klarar av. Jag kan känna att man behöver känna tillit till någon som ska ta på en. Kan inte du känna så? Som jag trodde så är min nacke som en pinne, inte konstigt med all huvudvärk då. Så skönt att jag äntligen är igång med lite massage, hon ska nog kunna mjuka upp mig innan jag tar bästa steg, går till kiropraktorn. 🙂

Sitter och försöker komma på något att äta. Men mest vill jag bara köpa färdig mat, orkar liksom inte. 🙁 Ibland orkar man inte tänka, planera, plocka fram, laga, plocka undan, diska….jadda jadda! Sen att bara komma på nåt att äta, gaaaaah! Vad äter ni ikväll?

Well! Sängtävlingen då…..

20131114-182754.jpg
Hejja Hejja! ❤️

Rösta här:


Rösta på mitt bidrag!

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JH Orka
10 years ago

Kan helt klart rekommendera Ica’s billiga veckan. Fem klara recept bara att följa måndag till fredag. Brukar byta ut till ekologiska produkter så långt det är möjligt o byter ut någon ingrediens ibland men annars. Hjälp vad gjorde vi innan denna fantastiska middagshjälp?

Börjar bli riktigt utrensat här hemma nu och tänk….när man rensar kan man hitta diverse. Bland annat fantastiska saker att ge bort, sälja eller ge i julklapp. Tack för listan, även om det tar mer än 21 dagar för mig. 🙂
Må gott!

Evelina
10 years ago

Klick, klick, klick…röstar och röstar måtte du vinna sängen nu!!!! =)
Åh så himla skönt med massage, varför är man så jäkla dålig på att boka in sig på det….skärpning!!

Helen
Helen
10 years ago

När jag känner mig så trist och trött och tråkig och inte kan komma på nåt att laga – då köper jag färdig mat! Skiter i att det är onyttigt för det händer ju inte varje dag precis. Ibland orkar man bara inte att vara ”Duktiga Supermamman”… Köp hämtmat och njut av den!

Ida karlsson
Ida karlsson
10 years ago

Hej! Röstar på dig i sängtävlingen! Men önskar att du i gengäld svarar på frågor tex på instagram. Ett givande och tagande helt enkelt. Frågade nämligen för en tid sen om mördegskakorna med daim i.
Trevlig helg!

Niiinis
Reply to  Ida karlsson
10 years ago

Detta måste jag verkligen besvara. Utan att för den sakens skulle bli otrevlig så måste jag berätta för dig att jag får jag en hel del frågor. Både här, på min instagram, min Facebooksida och på min mejl. Min mejlkorg kan vara full av diverse frågor vissa dagar så man nästan får ångest när man öppnar den och ser det man inte hunnit bevara.

Jag kan omöjligt svara på alla frågor även om jag skulle vilja. Jag har ett jobb och massa åtaganden jag måste sköta. Jag har tre barn som kräver min uppmärksamhet och att jag finns till. Ett hem som ska skötas. Dessutom är jag sjukt sönderstressad nu och mår inte helt hundra och det tär hårt just nu. Så Ida….jag är ledsen att jag inte svarat på din fråga. Kanske kan du söka här på min blogg, det finns en sök ikon högst upp till höger. Kanske kan du googla? Jag har även haft frågestunder som är ägnade åt just att ställa diverse frågor.

Känns det jobbigt att rösta tycker jag absolut inte att du ska göra det, inte om du känner att du i gengäld kräver att jag svarar på frågor. Långt ifrån alla som läser min blogg röstar.

So no hard feelings….

Sofi
Sofi
10 years ago

Jag tror du kommer vinna den dör sängen!!! Ihhhh, gud så kul. Röstar på dig när jag kommer ihåg det, blivit några gånger iaf.
Men om du vinner kommer jag bli såå sjukt avis så jag nästan måste köpa mig en ny jag med, he he.
När slutar tävlingen?
Lycka till.
Kram

Nästa inlägg

Lussekatter & Pepparkakor – Viktväktarrecept

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x