Ny parfym

Godmorgon! Det är fredag och natten var BEDRÖVLIG. Jag har sovit några ynka timmar och det börjar tära på min kropp. Milo studsade upp kl 04 så jag tror vi har en trött pojk på fredagsmyset ikväll. Tänker förbereda mig så pass att jag handlar och gör allt klart på lunchen idag, han kommer inte bli nådig att ha med sig till affären nämligen. Hoppas på sömn i helgen i alla fall. Annars blire stekpanna i huvudet på mig själv, eller nån annan….. 😉

20131115-095422.jpg

20131115-095430.jpg
Ny parfym ❤️

Mmmmm…. Så gott doftar denna nya goding jag köpte igår. Jag har länge letat efter en parfym som passar mig och som jag fastnar sådär ordentligt för. Nu har jag hittat en. Wow! Nu är jag på jakt efter en till men har liksom kört fast.

Har du tips på nån god parfym som du kan rekommendera? Älskar att få tips på just parfymer för då dyker det alltid upp några nyheter som man faktiskt aldrig ens testat.

Så shoot!

20131115-095607.jpg

20131115-095602.jpg
Jimmy Choo ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Joanna
Joanna
10 years ago

Jag har haft svårt att hitta nån doft jag inte tröttnar på efter 5 gånger… Nu har jag hittat en som är underbar!!! Marc Jacobs eau so fresh. Fantastiskt, prova!!!

Lotta
Lotta
10 years ago

Eternity från Calvin Klein är min favvo!
Warm Cotton från Clean

=)
Kram

Pauline
Pauline
10 years ago

Den parfymen doftar fantastiskt gott! Blir till att skriva till en sån på önskelistan! Tack för tipset! 😉 parfymen jag använder nu är Lady Gaga svarta parfym! Doftar jätte gott!

Linda
Linda
10 years ago

Jag gillar Diesel som har ett vitt virkat fodral runt flaskan! Flaskan är oval och liksom platt… GOD!

ellabellabus09
ellabellabus09
10 years ago

Jag har fastnat för Guccis Guilty och Dolce & Gabbanas The One.
Trevlig helg! Och hoppas verkligen att du får sova!! Själv skulle jag behöva ett par timmars extra sömn efter att ha varit uppe var enda natt denna veckan. Dotterna är oftas uppe 1 – 2 ggr/natt samt att min son har blivit förkyld och då ska han upp och ränna. Blir väl att man somnar i soffa extra tidigt ikväll. 🙂 Kram Louise

Vickis
Vickis
10 years ago

Har provat många olika men faller alltid tillbaka till min bästa: DKNY’s Be Delicious!
Tröttnar aldrig på den!

Hoppas ni får en trevlig helg med massa sömn!

Anu
Anu
10 years ago

Jag är sedan flera år helt såld på Escadas sommardofter! Prova!
Kram och trevlig helg fina du!

Anna
Anna
10 years ago

Elie Saab doftar lyxigt och sååå gott, likaså Flowerbomb, den tar de flesta! Vill du ha fredagskänsla ska du köpa Jennifer Lopez ”Miami glow”….den ger såå skön feeling! Flitiga dofter har du i Juicy coutores dofter….lycka till!

Agneta
Agneta
10 years ago

Forever and ever , Dior!
Underbar doft!

Tessi
Tessi
10 years ago

J’adore, Laura eller lady million

Niiinis
10 years ago

Tack alla för fina tips! Har skrivit upp varenda ett, ska ut på doftjakt sedan. 🙂 ❤️

Tvillingmamma
10 years ago

Paco Rabanne – Black XS, jag föll som en fura för den parfymen. En annan klar favorit är Armani – Code, den har jag kört på i något år.
Ett litet fult tips är att provlukta i butik och sen beställa på nätet. När jag köpte Black XS så kostade den 319kr för 30ml i affär men på nätet fick jag 50ml för 379kr. Rena klippet!

mine
mine
10 years ago

Hej
Du måste bara prova Dolce & Gabbana nr 3 om du inte redan gjort det.

Beskrivning – L’Impératrice är stjärnans doft, den är tilldragande och dramatisk med noter av exotisk frukt, rosa blommor, vattenmelon, kiwi och mysk

Anna
Anna
10 years ago

Femme från Hugo Boss

Nästa inlägg

Massagerad!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x