Gårdagen i bilder

Det är sjukt tidigt. Vaknade med ett ryck vid 4, ska dock försöka somna om, det är ju söndag och slappardag. Tänkte jag skulle blogga om gårdagen. Det gick ju i ett kan man säga sen vi hördes sist.

20131117-044723.jpg

Här står jag vid mitt bord på scenen på Café Opera. Jag stod som representant för OBH Nordica på Loppis julevent och gjorde saffrans cupcakes med kanelfrosting och pepparkakssmoothie. Du ska givetvis få det underbara receptet på dessa läckerheter sen. ”Not so viktvätisch” dock. 😉

20131117-045043.jpg

Lokalen fylldes på i rask takt och plötsligt var det smockfullt i lokalen. Tony frågade om jag var nervös? Jag var inte så nervös faktiskt. Jag har kommit på mig själv med att älska och vara med på sånt här. Att stå och baka på en scen eller vara konferencier, det är skitkul! Drömmen är ju att få göra mer TV också, det var nämligen SKITKUL när vi gjorde Hela Sverige Bakar ska ni veta.

20131117-045504.jpg

Sedan började det. Då får man alltid lite puls sådär men man känner sig liksom taggad att köra järnet. Charlotta intervjuade mig på scenen om maskinerna och vad jag gjorde och så fick jag berätta om Hela Sverige Bakar och mitt intresse för just bakning.

20131117-045739.jpg

20131117-045752.jpg

20131117-045821.jpg

Mycket viftande på mig under intervjun. 🙂

20131117-050900.jpg

Både jag och Rufus (Charlotta som driver Loppi:s son) var sugna på och provsmaka. Sötisen. 🙂

20131117-051008.jpg

Polarn och Pyret kaninen var där också, hon var väldigt söt men skrämde dessvärre slag på alla barnen som var där och skulle gå modevisning för just Polarn och Pyret. 😉

20131117-051151.jpg

Anita Schulman ledde en julpanel som bestod av Kitty Jutbring, Ann Söderlund och även Annika Duckmark. Där pratades det om släktfejder m.m. som också existerar på julen, riktigt underhållande. 🙂

20131117-051350.jpg

Nåt som fick mig att skratta högt var när konferencier Andreas Weise imiterade sin pappa. Ni vet, när Arne Weise brukade tända ljuset. Han lät EXAKT som sin pappa! Haha…. Han berättade att han gjort den här grejen på Diggiloo turnén han varit med på, fast då iklädd 70 tals kostym och tjocka bruna brillor. 🙂 Så jäkla kul. När vi körde repgenomgång innan alla gäster kom så öppnade han med att presentera mig på scenen lite skämtsamt: ”Nina Hermansen från Hela Sverige Bakar och min blivande fru”…. Charlotta flikade snabbt in: ”Och här sitter Ninas man” och pekade på Tony som satt bara några meter ifrån oss. Det blev faktiskt lite kul, vi skrattade gott hela högen. Haha…

20131117-051935.jpg

Det blev ett väldigt skojsigt event det där! Kul och träffa många människor som läser min blogg också. Många tog bilder….
Tog du bilder så skriv gärna här och länka till din blogg så jag får komma in och läsa hos Dig.

20131117-052148.jpg

20131117-052156.jpg

20131117-052202.jpg

Kvällen avslutades hos Hans & Madde (Tonys bror med fru) då deras dotter Maja fyllde 11 år. Det blev färdigdukat bord, en härlig ljus öl (och faktiskt ett glas rött också) och massa gapflabb. Perfekt avslut på lördagen.

Hepp, nu ska jag försöka sova lite till. Vi hörs av snart igen. ❤️

2
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
10 years ago

Självfallet sågs vi!! 😀

Stephanie
10 years ago

Sv: Hej snyggo! Tack för igår,det kommer fler bilder på min blogg ikväll grå igår. Din muffins/cupcakes ja bakverket igår var fantastiskt god måste jag säga! Kram <3 /Strongmama

Marlene
10 years ago

Det var jättegott!!!
Här finns iaf en bild på dej 🙂
http://fdensammamamman.blogspot.se/2013/11/julevent-med-loppi-och-andreas-weise.html

Linda
10 years ago

Hej Niiinis, kul att du hittade fler bilder från eventet på min blogg 🙂 Hade verkligen riktigt kul och trevligt igår på eventet och tack för goda bakelser..Fin söndag önskar jag dig med..kram

nadja
10 years ago

Det var jättetrevligt event & mums vilka goda cupcakes! Älskade frostingen! Du är så duktig!

/Tindra
Tindraohara.blogg.se

Emilia
10 years ago

Tjoho! Kul att ses igår synd bara att man inte fick en chans att hänga lite och äta cupcaksen.. det var ju otroligt mycket folk.. får hoppas på att få till en bakning senare istället på dessa 😉 kram!

Cizzi
10 years ago

Jag hann inte smaka på dina fina bakverk, jag var upptagen med att fota allt och alla. haha. Nästa gång ska jag kasta mig över fatet 😛

Cornelia
Cornelia
10 years ago

Ojojoj det var jag som ledde den stora kaninen in. Söt men läskig tydligen… Tack till din man som erbjöd att ta emot kaninen om den föll av scen!

Sofia
Sofia
10 years ago

Du va jätte duktigt ju!!=D å jag är så sugen på receptet på dom cupcakes du gjorde , kan du inte lägga ut receptet?=)

Niiinis
Reply to  Sofia
10 years ago

Jajjemen! Det kommer framöver! 🙂

Ulrica
10 years ago

Vilka härliga bilder, det verkar ha varit ett riktigt lyckat event :).
Den nedersta bilden på dig där du står och bakar, den är superfin!!

Jag hoppas att du får chansen att göra mer sånt här, och mer TV!
Du är otroligt driftig.

kram Ulrica

Josephine- Mamma till Elika & Nick
10 years ago

Tack för den goda cupcaken i lördags & jag ska helt klart testa pepparkakssmoothie 🙂

http://mammajossan.se/2013/november/loppi-christmas-pa-cafe-opera.html

Nästa inlägg

På väg…

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x