Erbjudande på Mom2mom

20131118-094815.jpg

I förra veckan kom den här snyggingen hem till mig. En så skön och varm jacka från snygga koftan med kashmir, den är ju just från Mom2mom. Jag trodde bara det var mammakläder men har nu hittat massa snyggt där.

Nu får jag, i samarbete med Jackan [<–LÄNK] är jag så nöjd över att jag vågade välja annan färg än svart. Du ska få se den på sen.

Detta erbjudande gäller bara fr i m idag till på torsdag den 21/11. Så har du gått och sneglat på nåt snyggt där tycker jag du ska passa på nu! Ange NIIINIS som rabattkod så får du 15% rabatt! Glöm nu inte ange rabattkoden som jag vet att vissa av er gjort ;).

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mooooondaaaaaaay!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x