Klapp på axeln till mig!

20131119-105744.jpg

Apropå egentid och mitt inlägg riktat till kvinnan här längre ner. Nu har jag egentid. Har jobbat som en idiot hela morgonen men nu har jag hittat till ett av favvofiken, här sitter jag ensam och njuter av en kopp Rooibos the utan koffein med honung och mjölk. Jag försöker sänka axlarna efter dagens stress och bara njuta av stunden.

Jag har lite för osköna stringtrosor på mig så det är väl det enda som stör. Fråga mig inte varför jag har dom på mig? Det var 10 år sen det var skönt. Dock så är tvätthögen nästan uppe i taket så det fick lov att bli dessa idag. Man har liksom lite för mycket av allting för att det ska vara skönt numera.

Men utöver det känns det ok. Jag är värd att sitta här en stund och bara njuta, trots tvätthögen i taket och stringtrosor som inte passar min kropp, skriva till dig, titta på folk och andas. Klapp på axeln till mig. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna
Hanna
10 years ago

Alltså jag ÄLSKAR din blogg! Det gör mig alltid på gott humör att titta in här o läsa dina härliga, ärliga o roliga inlägg! Klapp på axeln o kram från mig! ❤

Jenny
Jenny
10 years ago

Njut, det är du värd!

Nina Green
Nina Green
10 years ago

Underbart att få lite egentid. Bara att få andas ut och få in lite nya krafter.
Jag har en fråga. Du har ju använt hår förlängning. Vilken metod tycker du är bäst? Jag har länge funderat på detta men det är en stor djungel där ute. Kram

Nästa inlägg

Full fart i tomteverkstan!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x