Sista chansen för 20% rabatt på My-Store

Idag är det sista dagen på My Stores fantastiska erbjudande. Du får hela 20% rabatt på ett köp. Kom bara ihåg att ange Niiinis som rabattkod så får du det billigare.

20131120-051812.jpg

Det har blivit jul på My Store. Nu kan du byta ut det svarta ”tre i rad” spelet till detta lite juligare att ha på matrumsbordet. Perfekt spel i juletider ju. Du hittar det HÄR. Bock-ljusstaken är typ likadan som jag har i häst-ljusstakar, dom hittar du HÄR! Sen den sötaste popcornskålen man kan hitta! Den hittar du HÄR, finns för godis och dip också. De små papperspåsarna är helt underbara, ha värmeljus i och man har en urfin julprydnad. Jag vill ha dom här tre längst in på vårt matbord…måste nog trippa ner till Marie och köpa. Du hottar dom HÄR.

20131120-052500.jpg

Julens godsaker ja. Älskar de två vita, ena är ett tårtfat som jag skulle använda som kakfat också, och den andra tänker jag mig att jag skulle ha tryfflar i under julen eller oliver när man äter charkisar. Du hittar dom båda HÄR!

20131120-053107.jpg

Härliga julklappstips i sån där härlig retrostil. Så snyggt att ha som accentfärg i t ex ett vit/svart kök. Åååhhhh….. Du hittar brödboxarna HÄR och du hittar vågarna HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
10 years ago

Den fina ljusslingan med frostade glaskulor får komma hem till mig i jul, nöjd! Tack för fint erbjudande Nina <3

Nästa inlägg

Tappat 10 kg i vikt

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x