Tappat 10 kg i vikt

20131120-064847.jpg
Idag är en stor dag! Viktjäveln som Tony kallar den….

Nej, det har jag inte, inte än. Dock så måste jag bara in med den här bilden snabbt. Såhär…. Tony skulle följt med på min viktresa då i maj när jag började. Han hade dock NOLL motivation inför sommar och allt vad det var. Det är svårare inför sommaren men jag tyckte det gick bra ändå. Tony sa då att jag ska börja i höst nångång, ner ska jag. 14 oktober körde han igång, 6 dagar efter sin 33:e födelsedag. Idag ställde han sig på vågen och har nått ett stort delmål. Han vägde 109,7 kg när han började, idag visade vågen 99,7 kg. 10 kg på drygt en månad. Det är annat när karlar går ner i vikt minsann, slurp sa det på honom. Sedan hade han mer att ta av också. Jag gick ner 7 kg på 13 veckor.

Tony har valt LCHF som sin metod. Den funkar för honom och får honom att må bra. Han motionscyklar 6 dagar i veckan, minst 40 minuter varje kväll. Igår cyklade han en timma. Jag vet hur jobbigt det är så jag beundrar honom stort! Han ska ner 15 kg till. Då har han tappat 25 kg. Jag håller uppdaterade om honom också såklart. Får se hur långt vi båda kommit till jul??? 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
10 years ago

Bra jobbat! Ni båda är jätteduktiga. En nyfiken fråga bara, hur kombinerar ni LCHF med VV?.Den ena dieten innehåller ju mer grädde och sånt än den andra..? Ha en bra dag!

Niiinis
Reply to  Therese
10 years ago

Det funkar bra, Tony är inte superstrikt vilket betyder att han kan äta lättare produkter och rotfrukter och sånt. Sen äter inte jag heller de allra lättaste produkterna. Har aldrig gjort. 🙂

Linn
Linn
10 years ago

Vad duktiga ni är. Grattis till fina resultat!

Susanne
Susanne
10 years ago

Bra jobbat Tony!!
Passar ju perfekt att han kan cykla 6 dagar i veckan på kvällarna när ni sover:)
Bra jobbat Nina också såklart ni är jätteduktiga båda två!!
Ha en toppen dag!
Kram

Anna
Anna
10 years ago

Hej Nina!
Vad duktiga ni är båda två!
Jag ville ”ge mig till känna”. Är en av dina många läsare, läser din blogg varje dag! Tycker den är toppen -rolig, varm, ärlig. Hittills har jag dock varit sjukt dålig på att kommentera! Detta är min allra första kommentar.
Har röstat på dig i sängtävlingen varenda dag och hoppas du vinner, det är du sååå värd!
Stor kram från mig i Uppsala

Jenny
Jenny
10 years ago

Åhh va duktiga ni är! Men visst är det orättvist när karlar bestämmer sig för att gå ner!? Jag började ta tag i vikten (igen) i början av sommaren och har gått ner 10 kg. Min man började efter semestern, han har gått ner 20 kg, utan motion!! Men lika där, han hade mer att ta av, vägde nästan lika som Tony och är nu nere på 88 kg. Men både han och jag är supernöjda med oss själva 🙂

sofia208
10 years ago

Wohoooo, grymt bra jobbat av Tony!! Håller alla tummar och tår och skickar lite pepp för det fortsatta arbetet i hans sundare liv! 🙂

Nästa inlägg

Sista inlägget om sängtävlingen!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x