Förberedelser förberedelser förberedelser

Godmorgon!

Idag ska jag äntligen få träffa alla mina härliga bloggkollegor! ♥ Det går långt mellan varven men vi ses alltid några ggr per år. Idag är vi nästan alla på Make Up Store eventet så detta vill man ju verkligen inte missa! Skiter i att det regnar och är grått som helvetet själv. Inget ska få förstöra känslan inför detta…. så är det. Dessutom har jag omsorgsfullt packat i ett par extra trosor i väskan ifall jag garvar läppen av mig och kissar ner trosorna åt Therese McDonald som ska visa oss sin föreställning. 🙂 Sist men inte minst ska jag få hänga med några av er som huserar här inne hos oss på FEMME. Det är alltid lika roligt att få ansikten på de som kommenterar, kom gärna fram så kramas vi! ♥ Är du en av de som ska gå?

Julmingel 2011

Jag håller ju på och arbetar ihop grejer till julminglet (VARDAGSLYX). Jag är osminkad och har snickarkläder på mig mesta av tiden. Så gör jag när jag går in i tillverknings-mode. Då är det bara upp med håret i en tofs och våga skita ner sig lite. 🙂 I år kommer det se lite annorlunda ut än det gjorde för två år sen, men stilen är densamma och många av godingarna från förr kommer att dyka upp. Har du ännu inte köpt din biljett till VARDAGSLYX tycker jag att du springer och gör det! 🙂 Hepp, nu måste jag fortsätta jobba. Jag ska befinna mig i Stockholm till kl 16.30 för att mötas upp med de andra så jag kommer åka hem och göra mig i ordning tidigare för att hinna.Vi hörs givetvis under dagen! Brrr….. har inte bestämt mig vad jag ska ha på mig ännu! Alltid i sista stund! 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
10 years ago

Nu har jag missat, var kan jag läsa mer om julminglet? Och ev köpa biljetter? 😀 Kraam!

Niiinis
Reply to  Martina
10 years ago
Susanne
Susanne
10 years ago

Ha det så kul ikväll!
Kram

Nästa inlägg

Vinn biljetter till Therese McDonald show!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x