Spring & köp! LIDL räddar vintern!

Ok, vintern är räddad!

Jag åkte förbi LIDL nyss. Tony skulle köpa pepparkaksdeg. Han och Milo ska baka pepparkakor ikväll när jag är borta. Hade det varit Nina förut så hade jag bakat pepparkaksdegen åt dom. Men eftersom jag duger som jag är och ska stressa ner så köpte vi det nu då.

20131121-121316.jpg
Skogaholms

Har du testat den sorten? Var den bra och god? I alla fall, jag råkade kika i deras korgar där och hittade massor som kommer till att rädda mina promenader i vinter. Det är ju annars en årstid som jag inte kan promenera på. Men nu kan jag det! Kolla bara!

20131121-121451.jpg

Värmesulor att stoppa i skorna, i sina riktiga promenadskor alltså. Dessa hoppas jag massor på. Kostade 30 spänn.

20131121-121542.jpg
Broddar

Vid 41 års ålders har hon gått och skaffat sig broddar. HAHAHAHAHA….. Alltså såhär. Mina fogar (efter Milos graviditet och födsel) har ju inte blivit desamma. Jag får väldigt ont när jag t ex spänner mig när jag promenerar. Det räcker liksom med att få ont som jag alltid annars får. Men med dessa kommer jag inte behöva spänna mig på samma sätt! ASBRA ju! 60 spänn!

20131121-121830.jpg
Thermokallingar

Javisst! Detta har jag verkligen behövt lääääänge! Gissa om jag blev glad när dom låg där i korgen och stirrade på mig. Bästa ever! Vafasen kostade dom då? Minns inte, men under hundringen var det i alla fall. Tänk, nu slipper jag isiga lår efter promenaden!

Nej, detta är inte något samarbete med LIDL! Men om ni nu springer dit och köper dessa perfekta pryttlar så ska jag ta och prata med Åsa (som arbetar som butikschef här på LIDL och är min vän) om jag kanske inte kan få en påse bullar eller båt som tack! 😉 Jag menar, vi behöver balans. Promenerar jag en massa behöver jag bullar. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linn
10 years ago

Tack för bra tips!
Ska springa förbi och se vad som finns på vårt Lidl.

Sarah
Sarah
10 years ago

Du e för härlig Niiinis! När man läser din blogg mår man alltid bra! Köpte oxå broddarna på Lidl idag, ooooh vad jag ska löpträna i vinter 😉
Kramen

Åsa Thiger
Åsa Thiger
10 years ago

Tummen upp för shopping på bästa Lidlbutiken!!! Ses i butiken lite oftare nu hoppas jag så ska jag se vad jag kan göra åt den där bullpåsen! 😉

Nästa inlägg

Förberedelser förberedelser förberedelser

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x