Hjärtebarnsfonden

20131123-052055.jpg

Jag fick ett mejl. Det får jag iofs väldigt ofta, jag får många förfrågningar om ditten och datten och kan tyvärr inte hinna skriva om allt. Detta mejlet kände jag i alla fall att jag ville lyfta fram. Jag känner en del hjärtebarn nämligen, Milo har en kompis på förskolan som är ett hjärtebarn och honom brukar Milo och jag prata om ibland. Det berör mig otroligt mycket, att små barn ska ha fel på sitt lilla hjärta.

Du kan vara med och ge en gåva. Det är en tjej härifrån och hennes dotter som startat denna insamling till förmån för hjärtebarnsfonden. Såhär kan du också vara med och ge:♥

Ge en gåva med SMS. SMS:a hjärtslag 2197 till 72980 för att skänka 50 KR. Om du avslutar ditt sms med namn kommer det att synas. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cecilia
10 years ago

Tack fina fina Niinis som lyfter fram denna lite dolda men otroligt viktiga fond <3. Tro mig forskning för hjärtsjuka barn är livsavgörande för många små underbara hjärtan…

Nästa inlägg

Saffranskladdkaka med mandelmassa

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x