Morgonpromme, rÀdsla och SPA

20131124-060844.jpg

Dagens morgonpromenad avklarad. AlltsĂ„ jag sĂ€ger sĂ„hĂ€r: Det gör vi aldrig om. AlltsĂ„ ger oss ut kl 05 en söndagmorgon. Fiiiij i fasen sĂ„ lĂ€skigt. Mötte tvĂ„ fulla snubbar som liksom mumlade typ ”Tjena bruden” medan dom vinglade fram. Även om jag var pĂ„ promenad sĂ„ började jag jogga av rĂ€dsla. SĂ„g framför mig hur dom typ skulle slĂ„ ner mig….. TĂ€nker att mĂ„nga vĂ„ldtĂ€kter sĂ€kert gĂ„tt till sĂ„. Att tvĂ„ fulla snubbar sprungit pĂ„ en tjej och bara fĂ„tt en jĂ€kligt dum id’e om att vĂ„ldta nĂ„n. NĂ€r spriten talat och förnuftet för lĂ€ngesen lĂ€mnat kroppen. Nu vet jag att mamma som lĂ€ser min blogg kommer bli fly förbannad. Hon har nĂ€mligen förbjudit mig att ge mig ut sĂ„ tidigt. Till mitt försvar sĂ„ Ă€r det skönt att ha det gjort sĂ„dĂ€r tidigt men….det var lite för tomt och lĂ€skigt ute. NĂ€r jag mötte killarna sĂ„ kom det precis en bil, tack och lov för det. TĂ€nk om dom hade fĂ„tt för sig nĂ„got? Usch, jag ryser pĂ„ ryggen av bara tanken. Det blir nog inga fler sĂ„dana tidiga promenader för mig, inte helgmorgnar i alla fall.

Åh jag har sĂ„ mycket jag vill blogga om idag. Dock sĂ„ mĂ„ste jag först göra lite frukost till mig och Milo. Men jag Ă„terkommer om gĂ„rdagens dop, sen ska vi prata om lite tyck och tĂ€nk kring Blondinbella och förlossning och sedan ska faktiskt jag och en kompis pĂ„ SPA idag! Jag har bjudit henne pĂ„ en tjejdag med spa medan vĂ„ra karlar tar hand om barnen, sedan ska vi Ă€ta middag ihop. Hon har tvĂ„ smĂ„ barn och behöver komma ut och njuta och lufta sig lite. Hörs snart igen! ❀

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
10 years ago

GÄr varja dag ut vid den tiden men hÀr Àr skrÀcken störst att jag skall möta Àlgar. Finns ingen gat belysning sÄ pannlampan leder mej framÄt.

sezzan
10 years ago

Hej!
Smyger hÀr bak i kulisserna och kommenterar inte sÄ ofta men jag Àr hÀr och lÀser iaf!

Kan du inte hoppa upp pÄ er motionscykel istÀllet nÀr du kÀnner att du vill trÀna sÄ tidigt pÄ morgonen! Du fÄr din motion i tryggt förvar hemma!!

Du Àr en grym kvinna! Bara sÄ att du vet!!! <3 <3

NÀsta inlÀgg

HjÀrtebarnsfonden

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x