Morgonpromme, rädsla och SPA

20131124-060844.jpg

Dagens morgonpromenad avklarad. Alltså jag säger såhär: Det gör vi aldrig om. Alltså ger oss ut kl 05 en söndagmorgon. Fiiiij i fasen så läskigt. Mötte två fulla snubbar som liksom mumlade typ ”Tjena bruden” medan dom vinglade fram. Även om jag var på promenad så började jag jogga av rädsla. Såg framför mig hur dom typ skulle slå ner mig….. Tänker att många våldtäkter säkert gått till så. Att två fulla snubbar sprungit på en tjej och bara fått en jäkligt dum id’e om att våldta nån. När spriten talat och förnuftet för längesen lämnat kroppen. Nu vet jag att mamma som läser min blogg kommer bli fly förbannad. Hon har nämligen förbjudit mig att ge mig ut så tidigt. Till mitt försvar så är det skönt att ha det gjort sådär tidigt men….det var lite för tomt och läskigt ute. När jag mötte killarna så kom det precis en bil, tack och lov för det. Tänk om dom hade fått för sig något? Usch, jag ryser på ryggen av bara tanken. Det blir nog inga fler sådana tidiga promenader för mig, inte helgmorgnar i alla fall.

Åh jag har så mycket jag vill blogga om idag. Dock så måste jag först göra lite frukost till mig och Milo. Men jag återkommer om gårdagens dop, sen ska vi prata om lite tyck och tänk kring Blondinbella och förlossning och sedan ska faktiskt jag och en kompis på SPA idag! Jag har bjudit henne på en tjejdag med spa medan våra karlar tar hand om barnen, sedan ska vi äta middag ihop. Hon har två små barn och behöver komma ut och njuta och lufta sig lite. Hörs snart igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
10 years ago

Går varja dag ut vid den tiden men här är skräcken störst att jag skall möta älgar. Finns ingen gat belysning så pannlampan leder mej framåt.

sezzan
10 years ago

Hej!
Smyger här bak i kulisserna och kommenterar inte så ofta men jag är här och läser iaf!

Kan du inte hoppa upp på er motionscykel istället när du känner att du vill träna så tidigt på morgonen! Du får din motion i tryggt förvar hemma!!

Du är en grym kvinna! Bara så att du vet!!! <3 <3

Nästa inlägg

Hjärtebarnsfonden

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x