10 år tillsammans

Ligger på soffan och läser underbara meddelanden på Facebook. Dom är ifrån min vän Anna som gick sminkskolan på Make Up Store med mig. Vi fann varandra första dagen i skolan. Jag bad henne om bilder från den helgen jag och Tony träffades, den helgen vi galna tjejer satte oss i min jeep och drog till Sälen. Hon håller som bäst på att skicka massa bilder till mig och det är som att förflytta sig 10 år tillbaka i tiden. Denna helgen för 10 år sedan träffades jag och Tony i just i Sälen.

20131129-115216.jpg

Bild från skolan. Jag håller på att tillverka min modell till en fågel. Vilken tid det var alltså? Jag hade min kämpigaste tid då med separation och att vara ifrån mina barn varannan vecka. Men det var samtidigt en period som jag gjorde nåt som bara jag ville göra, jag tänkte för första gången på mig själv i mitt 31 åriga liv och min själ mådde så bra utav det.

20131129-115947.jpg

Denna perioden var det mycket teatersmink, det var våra sista tio veckor i utbildningen. Du ser mig där i bakgrunden. Sorry för bildkvaliten men dessa bilder är tagna ifrån vanliga fotografier.

20131129-120204.jpg

Sen en helg i slutet av november packade vi bilen och for till Sälen. Snön yrde och vi hade ingen aning om vad som väntade oss i Sälen? Det var skidprovarhelg men skulle det vara nå folk. Första kvällen festade vi loss med bastu och ett riktigt hoolabaloo.

20131129-120333.jpg

Det är jag som står på bordet och sjunger i en flaska. Bredvid längst till vänster har ju Anna och Karro till höger om henne. Jäklarns vad vi festade loss alltså. 😉 Jag rökte som en borstbindare under den här tiden också.

20131129-120504.jpg

20131129-120510.jpg

Väl ute på krogen träffade vi det här galna gänget. Vi har väl aldrig skattat så gott som den helgen. I detta gäng ingick också Tony.

20131129-120619.jpg

Här satt han med kompis Sofi i knät. Kanske hade han svårt att välja i början? 😉 Haha… Nä, han var sån. Varm och hjärtlig med alla och det kunde säkert uppfattas som flört till en början. Men kolla vad ung han ser ut? Haha….

20131129-120803.jpg

20131129-120809.jpg

Vi hade så mycket förfester och efterfester så till slut visste vi inte vilka killar som hörde till vilket gäng. En kväll räknade vi till 17 killar på förfest hos oss. Vi blev kända som det galna brudarna från Stockholm även om det bara var två som var från just Stockholm. Det var inget ligga och så utan bara massa party. Precis som det ska vara! 🙂

20131129-121029.jpg

Jag fattar inte hur vi orkade? Fest tre dagar i följd? Jag skulle svimma om jag gjorde det nu.

20131129-121855.jpg

Den här lilla ”pojken” fick min värld att rocka. Fast det var ”förbjudet” då han bara var 23 år när vi träffades. Tänk att jag aldrig sprungit på honom fast han bodde i Enköping. Kände hans storebror men visste inte att han fanns….vi tror att vi blivit presenterade för varandra någon gång tidigare dock. Efter många turer fram och tillbaka blev vi till slut ett par på riktigt men vi räknar den helgen vi träffades för första gången som vår dag.

Den dagen är idag! ❤️

20131129-122915.jpg

10 år senare är vi gifta, mamma och pappa till Milo och fortfarande kära. Länge leve kärleken och jag hoppas och önskar att vi ska få många många fler fina år tillsammans. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fru P
10 years ago

Oj oj oj. Det hugger till i hjärtat när jag läser och ser bilderna. Genuin kärlek och det är så vackert 🙂 Jag är så glad för er skull! You happy couple, you! Ta hand om varandra <3

Maja75
Maja75
10 years ago

STOOORT GRATTIS TILL ERA 10 ÅR!! <3

TREVLIG HELG!

KRAMAR

Marie
Marie
10 years ago

Härlig läsning.
Jag är inne i en liknande fas. Är 27 och träffar en kille på 24. Ingen stor ålderskillnad egentligen. Men det känns lite fel, förbjudet som du skriver. Tror att jag gillar honom mer än vad jag fattar. Tillåter mig inte riktigt det eftersom han är ”förbjuden frukt” vad ska mina kompisar säga, passar han in i min familj mm mm. Värlidens finaste kille 🙂 Ni är facit på att det fungerar. Tack för att du delade med dig av bilderna 🙂 Grattis till 10 år!

Susanne
Susanne
10 years ago

GRATTIS på 10 årsdagen!
Kul att se gamla kort.
Trevlig helg!
Kram

Ynot
Ynot
10 years ago

Love YOU !!!

annanina76
annanina76
10 years ago

Vad härligt!! Det kan hända mycket i Sälen ; )
Jag o mitt tjejgäng har varit i Sälen flera ggr på ” öppnar helg” och bartömmar helg… Oj vad skoj man har haft..
Känner igen inredningen i stugan, husen vid högfjälls hotellet va? : )
Det var 10 år sedan sist var jag var där med tjejerna, men vi pratar om att åka upp en weekend.
Man har verkligen träffat många roliga personer där, galna grabbgäng! : )

Grattis på 10 dagen! Hoppas att ni får många fina år till!

Margaretha Nyqvist
Margaretha Nyqvist
10 years ago

GRATTIS! Vad roligt, Anna och jag har varit arbetskamrater på en förskola i Sollentuna. Ha en bra kväll, kramis.

Elin
Elin
10 years ago

Ni är ju så sjukt fina ihop! Ni är ett av de där paren som man ser hör ihop på något sätt! Även om ni kanske inte kommit till stadiet med matchande träningsoveraller än… 🙂
Va ung Tony såg ut! Knappt så man kände igen honom!
Hittade ett kort på mig själv från sommaren då jag var 18. Tittade flera gånger på det och kom på mig själv med att undra var den solbrända, utsövda partyprinsessan utan ICA-kassar under ögonen tagit vägen… Är väl bara att acceptera att tiden förändrar oss alla. Er till det bättre och mig till det tröttare och blekare! 😉

sofia208
10 years ago

Finaste kärleksparet, grattis på 10 årsdagen 🙂
Kramar

Carin
Carin
10 years ago

Å där var jag som Pekka

Anna
10 years ago

Herreminjeeee så galen denna tid var! Så många storys och härliga minnen. Så glad att vi gjorde det tillsammans och vet att det inte var så lätt att vara ifrån dina fina pojkar varannan vecka. Kommer du ihåg när du lagade en rejäl ”mamma-middag” till dig och mig & tjejerna som jag bodde med. Så gött, inte bara party-Nina utan en jäkla bra kock med varmt hjärta också. Det var magi runt Tony och dig från första stund, men ni fick allt kämpa med omgivningen ibland, turligt nog så är Kärleken en stark drivkraft! Puss och ett stort sweet grattis på er 10-års dag!

Karro
Karro
10 years ago

Åå guud vilken nostalgi : ) jäklar var roligt vi hade i ”stekarstugan”.
Stort Grattis till era 10 år! Jag hoppas vi kan ses nått nångång : )

Jennica
Jennica
10 years ago

Grattis till ER <3
Ha en fin helg!
Kram

Nästa inlägg

Godmorgon

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x