Godmorgon

Men hej! Oj oj, jag går i dvala idag. Sorry för min frånvaro men dagen igår var fullknökad, på alla sätt. Idag är vi hemma. Milo fick stanna hemma med mig idag också. Vi ska mysa massor och bara vila. Jag har mysisar på mig och ska nog ha det hela dagen lång.

Allt gick bra igår. Sååå bra! Så himla kul. Några av oss här inne var också med, så kul att ni sätter er och åker så långt som ifrån Flen för att vara med på vårt event. Tack till dig Ann-Sofie och din väninna. Tack för den härliga glöggen också! ❤️ Bilder från eventet kommer att dyka upp under dagen.

20131129-094748.jpg

Just nu står vi i biltvättskön. Bilen ser ut som ”hej kom och hjälp mig”. Efter tvätten ska vi åka hem och rita har vi bestämt. Jag ska rita en bil har Milo bestämt. Jag har också slängt upp det första stjärnorna i köksfönstret. Jag blev verkligen glad i hela själen. Älskar ju julen så himla mycket!

20131129-095047.jpg

Men hallå! Minns ni denna? Såna här hus fanns det när jag var liten. Började nästan gråta i affären när jag såg den. Blev sån himla nostalgikänsla över detta godishus.

Hepp, in i biltvätten nu. Sedan ska det firas idag också, berättar mer sen. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helen
Helen
10 years ago

Ååååh jag såg också husen på Ica idag, nostalgi. Var på väg att köpa till mina barn som är 15, 21 och 23 men hejdade mig 😛 Men det var så mysigt med husen när man var liten 🙂 Kanske gört iaf. Ha en trevlig fredag kväll, kram Helen

Nästa inlägg

Chokladfudge med vanilj

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x