Morgon med träning och en glad son!

Godmorgon!

Dagen igår blev en vilodag på alla sätt. Milo och jag hade mysdag och bara vilade ifrån allt. Ni vet när man stänger ner. Så blir det för mig efter massivt med jobb, det är nog min räddning för att jag inte ska slå igenom totalt eller bli sjuk typ. Att först jobba fram ett event med allt vad det innebär till att sedan vara konferencier och leverera tar på krafterna. Jag blir så otroligt trött och sliten efter en sån grej så gårdagens vila var välbehövlig.

20131130-085533.jpg

Min man kom hem med 10 röda rosor för varje år av kärlek. Var inte det gulligt? Jag mitt pucko stod i köket när han kom hem med ett stort blompaket. Tittade på honom och ba: ”Varför får jag blommor?” Ööööööh? Skapligt borta va? Tror bestämt att jag skrev ett inlägg om det här igår va? Snark för en trött-tant.

20131130-085936.jpg

I morse när jag gick upp så satte jag mig på cykeln och körde uppvärmning i drygt 10 minuter. Sedan körde jag ”Seven minute workout”, en app jag laddat ner. Avslutade med 10 min hård cykling. Svettigt och skönt. Vaknade nämligen med joooordens spänningshuvudvärk. Den kommer ifrån min nacke troligtvis och jag har haft massor av den på senaste tiden, den sitter oftast på vänster sida. Tänkte jag skulle träna lite så kanske det släpper men det har inte gjort den än i alla fall. Nackjäkel för att inte tala om ett huvud som värker. Aja…. Nåt roligare är att min Elliot just i detta nu genomlever sitt livs dröm i Globen.

20131130-090321.jpg

Han ringde nyss och berättade om sin helt galna dag. Han umgås med sina största idoler nu och får hänga med dom överallt runtom i Globen. Ikväll ska han presenteras och filmsnuttar ska spelad upp. Jag sitter som bäst och ska köpa biljetter till kvällen show så jag får se detta. Det kommer att bli så känslosamt. Får ta med mig näsdukar tror jag. Elliot har skrivit lite på sin blogg om det. Han uppdaterar inte superflitigt (tycker då den här bloggmorsan) men man får hålla tillgodo på det som bjuds. 🙂

Nu är jag färdigduschad och färdigäten men tror att jag ska gå och lägga mig i sängen en stund och se om jag kan vila bort lite huvudvärk. Hörs sen igen med några bilder från eventet, jag vilade igår ifrån allt så det blev inte så mycket till bilder därifrån. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
10 years ago

Sworkit? Hoppas du gillar den lika mycket som jag gör! 🙂

Nästa inlägg

10 år tillsammans

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x