VARDAGSLYX event!

Ja, då var det dags att visa er lite bilder ifrån eventet. Egentligen så skulle ni ju få ta del av proffsbilder då vi faktiskt hade hjälp av en duktig fotograf ifrån Stockholm under kvällen. Han tog både mingelbilder och backdrop bilder. Han har skickat bilder till mig som jag kikat på och dom ser jättefina ut, du ska få se några vid senare tillfälle! Fotografen heter Mikael Widén och har en hemsida, HÄR!

Japp, kvällen blev som sagt var allt vi kunnat drömma. Kvällen blir ju ett kvitto på allt slit man lagt ner på att göra ett bra event. SÅ det är alltid så jäkla spänt innan allt kommer igång! Vi började tidigt på eftermiddagen att smycka lokalen med alla våra grejer som vi hade. Utställarna fick komma in vid 15 tiden och sedan var det full fart.

Förberedelserna var i full gång från start. Det är alltid så härligt när alla packar upp sina saker, man önskar man bara fick gå runt och kika på vad alla har på sina bord. Här ovan ser vi tjejerna på Garderåb som plockat med sig mer än halva butiken tror jag. 🙂

Kök & Bar hade verkligen ansträngt sig för att göra det så mysigt som möjligt för oss alla våra gäster. Det bjöds även på en hel del överraskningar av killarna som äger Kök & Bar. Bl a köpte dom massor med biljetter till prisbordet som delades ut bland våra gäster. Dessutom avslutades det hela med att Kök & Bar tillät mig slänga ut 3 lumchkuponger med 11 luncher på varje till 3 lyckliga vinnare! TACK Kök & Bar, ni och er lokal var toppen! Har fått fin feedback på lokalen, så kul!

Maten plockades fram. En härlig tallrik med massa härliga smaker. Helenas Kök stod för det kalaset!

Här har vi mitt lilla hörn där jag fick ställa upp mina grejer. Jag hade inte tid och stå där nånting alls under kvällen men Tony hade skött det perfekt. 🙂 Sålde en del under kvällen och mycket av det jag bakat gick åt. Kul kul! 🙂

Detta var det första som väntade våra gäster! Massor med härliga bilder togs på våra fina gäster som kom under kvällen. Har precis fått en fil nu som jag tänkte du kunde klicka dig in på så ser du alla bilder ifrån kvällen. Den hittar du HÄR!

Prisbordet var som vanligt helt outstanding! Helt fantastiskt faktiskt…. 🙂

Det första vi rev av var Anna-Carin som bjöd på en Zumbashow. Så fantastiskt duktig så nu har jag lovat att jag ska gå dit och prova. Ska bli så spännande. Modevisning bjöd vi på också. Här syns det inte att lokalen är helt full av folk. Vi var uppemot 300 personer på plats så nog fanns det folk allt. 🙂 Modevisningen bjöd Karin Sömmare, Garderåb och Doris Diverse på. Jag pratade så munnen brann till. 😉

Tack och lov så hade jag hjälp av Elliot, Theddes tjej Mickan och Thedde under kvällen. Det hade aldrig gått annars. Det är tur man alstrat av sig lite barn… 🙂

Massor med människor!

Avslutningsvis så lottade vi ut en herrans massa priser. Så himla härligt att så många företag vill vara med på detta event. Det är mycket uppskattat. Därför är det på sin plats med lite tack…..

TACK till alla utställare:

My Store
Garderåb 
Färgnyans
Villa 13
Helenaväskan
Doris Diverse
REN Skincare
Nindigos Rum 

Tack också till alla företag för bidrag till prisbord samt goodiebags:

Palmolive 
Colgate
Lekmer
First Hotell i Enköping, bokar gör du HÄR. 
Busmonster
Jans Reklam
Helenas Kök
Helenaväskan
Röhnisch
Finncrisp (<–LÄNK TILL FIN TÄVLING)
House Of Mandy 

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese biagiotti
Therese biagiotti
10 years ago

Hej!

Tänkte höra om de finns möjlighet att köpa tavla av dig på något annat sätt när man inte har möjligheten att komma på event osv? Tycker den ’utan dina andetag’ va fantastisk!

Mvh Therese

Nästa inlägg

Morgon med träning och en glad son!

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x