Elliot på Stockholm Horseshow, MIN GLOBENDAG

Åh, ja…ni hör mig där i bakgrunden. Fasen, jag var så tagen av allt så jag bara satt och grät, suckade och sa ”älskling” om vartannat. Sen fnittrar jag också. Filmen är från Jumbotronen i Globen. Den kommer säkert komma ut som ett riktigt klipp sedan så då lägger jag ut den igen i bättre format. Men ville ni skulle få se det. En sak till, jag fyllde 30…. inte 35 som Elliot säger. Hahaha…

Som sagt, första gången jag går på Stockholm Horseshow och det var spännande som tusan ju. Det var tio i topp bästa ryttarna som hade en rafflande tävling och man kan fasen inte fatta hur höga dessa hinder är. Högre än mig liksom!

Häst och ryttare presenterades en och en. Jag kan inga namn i ridvärlden förutom Malin Bayard och Peder Fredriksson. 🙂 Thats it. Så jag kan säkert ha fått bilder på riktiga kungar i ridvärlden utan att ens fatta det själv. 🙂

Sen jäklar i min gata hoppades det. Vi satt och skrek och gapa av spänning. Det var verkligen sista hopparen som vann hela skiten. Häftigt och se och kanske att man faktiskt är lite intresserad efter alla år av Elliots ridning. Men jag är fortfarande rädd för dom….

Här kom sedan alla på rad som hade vunnit sin alldeles egna Globen Dag. 5 stycken var dom som vann en sådan dag. Elliot var en utav dom! 🙂

Jag lyckades fånga Elliot och Peder Fredriksson i handskakning på jumbotronen! 😉

Häromdagen skrev Hannah om sina vänner som förlorade sin son i en hjärntumör för bara tre veckor sedan. Hans storasyser fick också uppleva sin drömdag på globen. Jesper var också med. RIP ♥

Detta var en stor dag för många ungdomar i Globen. Jag tycker det är så härligt att detta koncept finns. Att man verkligen gör detta för våra ungdomar i landet. Så härligt.

Jag vet att den här killen haft en av sina största dagar någonsin. Den här helgen kommer han minnas i hela sitt liv. That´s for sure! 🙂 ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Fina Elliot, han är så grymt värd de dagarna, förstår att det kommer vara ett minne för livet att få ha varit i Globen och träffat de största idolerna inom ridsporten <3

Agneta
Agneta
10 years ago

Revenge! Hoppas de som retat Elliot känner sig små när de ser detta.Vilken bra mamma du är !

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Känner er inte men när jag ser och hör detta så kommer tårarna. Tårar av glädje när jag ser din son och kan ” känna” din stolthet som mamma. Kram på er och lycka till Elliot

Frida
Frida
10 years ago

Åh, jag blir också alldeles tårögd, förstår dig – jag hade gråtit floder om det var mitt barn! En sån fantastisk grej det måste ha varit för honom, och vilken revansch! Underbart!!!

Englamo2
Englamo2
10 years ago

Oj, vilken fin kille du har , han ska du vara stolt över. Kanske är han en dag en av dom stora i Globen inom hästhoppning?
Men egentligen har han redan vunnit av att ta sig dit han är och vågar vara den han är !!

EvaLotta
EvaLotta
10 years ago

Heja Elliot vilken grej grattis!!

Nina - Glamourmamman
10 years ago

Wow, vilken magisk och känslosam dag det måste ha varit för er!

KRAM

Nästa inlägg

Födelsedag och första advent.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x