Mammas födelsedag

TACK för alla era fina ord om Elliot. ❤️ Tack! Jag känner verkligen hur äkta ni är, det blir jag så glad och känslosam av. Jag har fortfarande inte fått hem honom. Det är nästan så man undrar om han kommer komma hem nåt mer? Kanske har han funnit sitt kall totalt nu. Emigrerar till någon hästgård och slutar höra av sig. Närå…han skulle komma hem sent ikväll. Han lär vara väldigt trött men otroligt lycklig! ❤️

20131201-190501.jpg

20131201-190511.jpg

Vid två for vi ut till mamma & pappa för att fira födelsedagsbarnet som fyller 61 år idag. Min fina mamma. ❤️ I present fick hon en Make Up Store bag fylld med massa härligheter och ett par nya innetofflor. Hon blev glad så jag tror jag lyckades bra. Det blev en mysig eftermiddag med mycket asflabb. Allt som oftast när vi kommer ihop oss i familjen.

20131201-190800.jpg

Fler ville ringa och gratta då detta är ingen ovanlig syn under födelsedagen. Min mamma är ungefär lika bra som mig på att snacka i telefonen. Hon och jag kan lätt slå ihjäl en timma i telefon ibland. Jag har ärvt det från den bästa. 😉

20131201-190927.jpg

Milo låg bredvid sin morfar och kolls film på mobilen. Där trivs han bra, han är en liten morfar gris och sen har han fattat ett stort tycke för syrrans sambo Pierre.

20131201-191036.jpg

Å så min 10-åriga livskamrat. Nä, inte 10 år men vi har haft våra liv ihop i 10 år. Just nu sitter han på motionscykeln igen. Han peppar mig att komma igång på allvar igen. Mycket jobb betyder oftast att all träning får stå åt sidan. Men bara dessa nysningar jag hållit på med hela kvällen inte övergår i en förkylning så ska nog detta lösa sig också. ATJOOOO!! Skulle inte förvåna mig en sekund om det blir en redig förkylning på detta nu. 🙁

20131201-191402.jpg

Grattis Mamma! ❤️

Nu ska jag ladda för solsidan! Imorn drar jag igång något som heter Äntligen Måndag. Nog fasen ska vi få ordning på dessa måndagar nångång va? 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese biagiotti
Therese biagiotti
10 years ago

Godkväll! 🙂

Provar igen, finns det någon möjlighet att köpa dina tavlor du gör på något vis? Är väldigt intresserad av ’utan dina andetag’… 🙂

Fortsatt trevlig adventskväll!

Mvh Therese

Niiinis
Reply to  Therese biagiotti
10 years ago

Hej!

Just nu är det beställningsstopp men annars så kan du beställa på http://www.nindigosrum.se. 🙂

Jennie
Jennie
10 years ago

Vilket fint linne var har du köpt det? Fina du o din mamma med;)

Jennie
Jennie
10 years ago

Var kan jag köpa linnet/toppen du har på dig?

Niiinis
Reply to  Jennie
10 years ago

Det är en klänning som är köpt på H&M förra sommaren så jag vet tyvärr inte var man kan få tag på det nu. Sorry!

Cicci
Cicci
10 years ago

Hej! Vad din mamma ser ung ut! Har alltid tyckt att min mor är ungdomlig men din mamma, ojoj 🙂

sofia208
10 years ago

Ni är så lika du och din mamma 🙂

Nästa inlägg

Elliot på Stockholm Horseshow, MIN GLOBENDAG

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x