Äntligen Måndag

Ja, först vill jag börja med att säga att jag är så glad över detta samarbete då jag haft/har så svårt för måndagar. Det vet ni som har läst min blogg ett tag. Jag har alltså ingått ett härligt litet samarbete med Knorr och deras härliga såser som gör vardagen både enklare och lyxigare. Du ska få lite härliga tips och recept på vad man kan hitta på med dessa såser. Först ut är bearnaisesåsen. Jag blev i alla fall väldigt glad över att jag idag skulle få äta bearnaisesås, på en måndag liksom? 🙂

image

Detta var ingredienserna till dagens middag. Dragonkrydda, philadelphiaost med gräslök, gräslök, kyckling och bearnaisesås.

RECEPT:

4 kycklingfiléer
200 gr Philadelphiaost med gräslök
1 msk färsk hackad gräslök
1/2 msk dragon
Salt & peppar

GÖR SÅHÄR:
Sätt ugnen på 180 grader. Snitta kycklingen i sidan. Blanda alla ingredienser i en skål och blanda. Lägg i röran i snittet i kycklingen. Stek lätt på båda sidor. Lägg sedan kycklingen i ugnsfast form. Låt kycklingen stå i ugnen i ca 20 minuter eller tills kycklingen är klar. Servera med knorrs bearnaisesås (sååå goood) och en grönsallad (och eventuellt ris om du vill).

image

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

En ren…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x