Julinspo 2013

Godmorgon!

Idag jobbar jag hemifrån, dels så kommer sängen idag men jag är heller inte 100 så då blev en dag hemma perfekt att starta veckan med. Om jag orkar så ska jag pynta det sista här hemma idag så vi får julfint en gång för alla. Alla stjärnor är uppe och jag har hittat på lite nyheter i år. Jag visar vårt julpyntade hem så fort jag är klar med allt. Så länge tänkte jag bjuda på lite inspiration för julen och sånt som jag tycker är så fint.

20131202-074311.jpg

Önskar jag hade en sån där bänk någonstans. Då skulle jag också ha fårskinnsplädar på. Fin id’e att ha amaryllis stjälkar hänga ner från fönstret sådär. Idag ska jag inhandla en minigran också, ett måste här hemma att julpynta med.

20131202-074452.jpg
Bilder lånade från Housedoctor.

Den där ursnygga lampslingan alltså. Detta var ju en skitsnygg id’e att göra. Sätta en svart hållare på väggen som man trär ljusslingan igenom. Hur snyggt? Sen älskade jag iden med massa julstjärnor i taket, dom behöver ju faktiskt inte hänga i fönstret alltid.

20131202-074720.jpg
Bild lånad från House of Philia.

Wow, älskar allt på detta bord. Hur snyggt? Älskar advetsljusen och den stora vasen med kvistarna i. Åh!

Nu har jag fått massa inspo att ta tag i allt här hemma. Får se om man får till det? Jag är så jefla petig med sånt där. Känns det inte rätt så bara sliter jag ner allt och gör något annat så allt kan ta lite tid…. ;). Nåväl. Senare bjuckar jag på ett härligt recept för att göra måndagen lite roligare. Hörs snart igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
Lotta
10 years ago

Mycket snygga julinspo. Amaryllis som hänger ”upp och ner” har jag haft förut nåt år. Häll vatten i stjälken, när den hänger på plats, så får den i sig vatten och dör inte. Som en liten inbyggd vas!

Nästa inlägg

Mammas födelsedag

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x