Den nya sängen!

JAAAAAAAAAAA!!!

Sängen är häääääär!  Den kom igår vid lunch. Jag beställde hem två starka karlar i form av Tony och hans bror John och så fick dom bära upp den. Den vägde inte två kilo kan man säga så hade jag gjort det själv hade jag fortfarande stått nere på gatan.

Ämen den är sååå fiiiiin! Jag fick ju ett presentkort på 7000 kr, men vi ville ha en 180 bred då Milo fortfarande knatar in till oss om nätterna. Vi klurade först på en 160 säng nämligen. Jag la själv till pengar för att få den i den storleken och sedan betalade vi benen också. Själva huvudänden får vi vänta med då den gick lös på 4500 pistoler. Kolla bara så fin den är? 🙂

image

image

Den blev sådär härligt hög och maffig också. Precis så som en lyxig säng ska se ut. Först är det två resårmadrasser, uppepå det är det en hel resårmadrass och uppepå det en gudomlig bäddmadrass som är lika tjock som den tjockaste boken du kan tänka. Å så är den mjuk. Igår när Tony satte ihop den så la sig hela lilla familjen i den och bara mös. Vi kunde verkligen inte fatta att det var sant att vi äntligen hade en ny säng! Å sååå sköööön som den är alltså! Jag blir tårögd tammetusan.

image
image

Här ser ni min lite nyare ”hajp” denna julen. Jag har satt upp två julstjärnor ovanför sängborden. Vi har nämligen inget vanligt fönster i vårt sovrum utan ett takfönster så då blev ju denna lösning lite mysig.

image

image

image

Nu har vi sovit en natt i den och den är verkligen helt fantastiskt skön. Jag har klivit upp här på morgonen och känner mig faktiskt ”peppar-peppar” inte alls lika stel som jag brukar. Vågar jag tro att det är sängen? Jag antar att det känner man väl inte förrän efter flera veckors användning, dock så känns det bättre redan efter första natten. Det känns som jag har mer stöd i sängen, som att något håller upp min kropp bättre. Ska bli spännande och höra vad Tony känner när han vaknar? Vill du kika på vår säng så kan du göra det på Soffa Direkt, där finns även massa soffor, soffbord och kuddar. Nästa stora grej att införskaffa är en ny soffa. Fastnade för den HÄR.

20131203-045803.jpg

Hepp, nu ska jag gå upp och träna! Vi hörs snart igen! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
jenniepennie
jenniepennie
10 years ago

Härligt med en god natts sömn! Fick en tempurmadrass i julklapp för 2år sen och gud vad den hjälpte. Ingen värk i rygg,nacke eller axlar mer. I våras slog jag dessutom till på en ”nackkudde” också tempur och sov om möjligt ännu bättre. Så visst är det viktigt med en ordentlig säng. Tänkte höra när du presenterar vinnaren av ”nageltävlingen” eller har du redan gjort det?

Tezz
10 years ago

Stort grattis till vinsten och skönt att du sovit bra i sängen! Hoppas att det blir bra med den! Ha en bra tisdag!

Sofie
Sofie
10 years ago

Underbart! 🙂 Hoppas ni ska trivas i den nya sängen.
Den soffan du kollar på finns för ca 1500 spänn billigare på Chilli – http://www.chilli.se/sv/artiklar/barcelona-u-soffa-oppet-avslut-hoger-pula-ljusgra.html.
Den har vi och den är verkligen superfin 🙂

Kramkram!

mymary
10 years ago

Härligt!!!
Inte en dag för sent:)
Hoppas du får sova låååååånga skööööna nätter!!
Kram!

Niiinis
Reply to  mymary
10 years ago

Ellerhur? Inte en dag försent! 🙂 Det hoppas jag meeeeee…. 🙂 KRAM

Frida
Frida
10 years ago

Åhh så fin den är! Grattis igen och vad härligt med en ny skön säng!! Tänkte på en sak bara….är det inte lätt att slå huvudet i hyllan ovanför sängen..? Hihihi. 😉

Niiinis
Reply to  Frida
10 years ago

Sängen är mycket högre än den bi hade tidigare. Men inga onda skallar än i alla fall. Vi ska nog införskaffa oss en gavel till sängen sen så hyllan ryker väl då. 😉

Kicki Burman
Kicki Burman
10 years ago

Åh vilket fint sovrum! 🙂

Ameon
Ameon
10 years ago

Ser jättemysigt ut o sovrummet!!! ska tänka på det att man inte behöver hänga stjärnorna i fönstret- ser mycket fint ut bredvid sängarna! ha en skön dag!

sofia208
10 years ago

Så jäkla fin!! Ett stort plus att den är skön också och att den förhoppningsvis får din kropp att må bra 🙂

Stefan
10 years ago

Hej Ninni,

Vad fint det blev 🙂

Kul att hela familjen redan är nöjda med sängen.

Ha det så bra!

PS: soffan från Chilli må påminna om vår Lindö 5, men ska inte förväxlas då kvaliteten är en helt annan 😉

Vänliga hälsningar
SoffaDirekt.se

Linda
10 years ago

En skön säng är ett måste här i livet! Ingen skön nattsöm = grinig mamma och fru. I alla fall här hemma.
Införskaffade också en ny säng i våras och tusan va go man är i kroppen och knoppen när man vaknar.
Superfint i sovrummet. Kul idé med stjärnorna ovanför sängborden! 🙂

Hoppas att ni fortsätter att sova gott i nya sängen!
Kram

Annette
10 years ago

Fint! Skön sängen ser ut 😉 … viktigt att sova bra! Var kommer den från? Den liknar min från Kungsängen men svårt att avgöra via bilder …kramar

annanina76
annanina76
10 years ago

Wow, vad mysigt sovrum! : ) sängen är jättefin.
Hoppas ni får sova gott!

Nästa inlägg

Äntligen Måndag

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x