3 snabba till önskelistan

Tänkte jag skulle tipsa dig om vad du kunde fylla på din önskelista med. Tänkte att det kommer dyka upp små önskelistor här på bloggen fram till jul. Jag känner i alla fall att det blir svårt att önska sig saker när man blir äldre. Det man önskar mest är att ingen skulle behöva bli sjuk i hemska sjukdomar eller råka ut för nån olycka. Mest sånt önskar man. Men om man nu ska önska praktiska saker som går att ta på så vill jag tipsa dig, för det är ändå härligt att få ge till sina nära och kära, det är också härligt att få något man önskat sig.

20131204-075625.jpg

1) SPA
Du vet väl att du har superduper erbjudande på SPA behandlingar/paket om du anger NIIINIS vid bokning på SPA på HAGA SPA!! Bokar gör du HÄR. Läser mer om när jag var där läser du HÄR.

20131204-080128.jpg

2) Poster från Nindigos Rum.
Det har varit beställningsstopp på posters på Nindigos Rum nu då det varit så många beställningar som gjort att jag inte hunnit med. Snart ska det dock öppnas upp för beställningar igen. Jag låter er veta när såklart. Dessa posters med KENT hittar du HÄR!

20131204-080851.jpg

3) MD Formulations
Jag har under en period provat denna produkt. Ja har valt att kalla den för föryngrings-pads. Detta innehåller AHA -syra. Lite fakta:
MD Formulations Daily Peel Pads gör i ett enda svep din hy otroligt ren och fräsch! I enkla svepande rörelser exfolierar den bort orenheter och döda hudceller, utan att skapa irritation. Varje pad har två olika sidor, en slät yta för en lättare exfolering samt en grövre för en mer intensiv exfolering. Dess milda formula gör att du kan använda dessa dagligen som peeling, även för den allra känsligaste huden. Sköljs ej bort! Dessutom förminskar den porerna och hjälper din hud att ta in fukt ordentligt. Jag ÄLSKAR den här! Den finns att köpa hos Hildur på Haga Spa.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Milo 5 år

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x