Milo 5 år

För 5 år sedan idag just i denna stund var vi på BB. Efter 6!!!! BB besök på en vecka var det äntligen värkar på riktigt. Milo skulle komma till oss och Tony skulle bli pappa. Det var en stor dag på så många sätt. Han vi jobbat för så länge, han vi önskat i så många år. Jag minns att jag inte riktigt vågade tro på att allt skulle bra, efter alla motgångar och 3 missfall hade jag svarta tankar om att något skulle hända honom under förlossningen. När barnmorskan började prata om att det skulle vara full beredskap i förlossningsrummet och att jag inte skulle få föda sittande som jag önskade blev min oro än större. Milo behövde komma ut, han mådde inte bra och var till råga på allt stor trodde den fina barnmorskan.

20131204-060259.jpg

Det blev en hård natt i en endaste lång kamp. Jag har aldrig varit så smärtpåverkad i hela mitt liv, ändå har jag fött 2 barn innan. Jag minns den där duschen, hur jag satt och tog värkarna med den skållheta duschen. Jag minns att Tony filmade mig men allt var ett töcken av smärta. Jag var ändå förberedd och ville inget hellre än att föda ut honom. Efter nästan 21 timmars förlossning kom han ut till oss. Lite blå och tagen men ändå pigg och skrikande. Då vågade jag tro på det, just i den stunden, att vi äntligen lyckades få ett gemensamt barn. Lyckan visste inga gränser, att se Tonys ansikte när han tittade på sin son för första gången….det ansiktet kommer jag minnas för resten av mitt liv.

20131204-060804.jpg

Den symboliska fikabrickan med blåa servetter, Tonys trötta men så lyckliga blick….vår bebis mot mitt bröst. Ja, det är inga saker i världen som slår den stunden i ett förlossningsrum. Inte något i världen. Jag är välsignad med att ha fått uppleva det tre ggr i mitt liv.

Just i denna stund för fem år sen var smärtan stark. Det var många timmar kvar till han skulle komma ut då han föddes kvart i ett på dagen. Idag sitter jag på sängkanten och tittar på mitt blonda yrväder som spelar spel och väckte oss redan kl 4 för att tala om att han faktiskt fyller FEM år idag. Vår lilla Milo. Hela familjens lilla solstråle.

image

image

Presenthögen och frukostbrickan förbereddes medan Milo låtsassov. 🙂

image

image

Ljuset blåstes ut och presenthögen uppskattades. Det ser man på minen. 🙂

image

image

image

image

Så nu är alla morgonpaket öppnade. Det blev en monstertruck i lego från Hot Wheels, ett lasersvärd som han önskat sig i evigheter och slutligen en Skylander Giants gubbe. ”Vart är pistolerna jag önskade mig då?” undrade han när han var klar. Jag förklarade att dels så blir det fler presenter ikväll och sedan kanske man inte får allt man önskar sig. Han har nämligen fått det för sig lillemannen. 😉 Det blir ett litet wake up call när man växer upp och får se att livet inte är så som man trott för de må liven. Det är dessutom vårt jobb att sakta men säkert lotsa dom in i denna karga värld. Men men, så är det ju. Nu ska jag också få i mig lite frukost innan alla dagens måsten. Hörs snart igen! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AL
AL
10 years ago

GRATTIS till sötingen Milo. Hoppas ni får en jättebra dag med alla nära och kära.

al68
al68
10 years ago

Vet vilken härlig känsla när man ÄNTLIGEN får det där barnet tillsammans. Har även som du två större barn och är nu gift med en man som är 10 år yngre än mig. Vi fick kämpa LÄNGE innan vår lille solstråle kom till oss, många missfall och till och med en graviditet som gick långt men inte hela vägen, då vår lilla tös inte var frisk så vi fick ta bort henne, en stor SORG. Min förlossning med lillkillen var det värsta jag varit med om, hade det varit min första förlossning så hade det nog inte blivit fler barn. Var inte riktigt beredd på att tredje förlossningen skulle vara så jobbig och LÅNG, men till slut så gick allt bra. Barnmorskan sa till mig att det är rätt vanligt att tredje förlossningen är jobbigare, vet inte om detta är sant, men det stämde in på mig i allafall, då jag haft det rätt smidigt men mina stora killar. Önskar er en super mysig dag med en lilla goa kille, han är så fin och stålar alltid. Kram kram

mymary
10 years ago

Grattis Milo!!!
Kraaaaam <3

Kristin
Kristin
10 years ago

Stort grattis till er & till er fina son på denna dag!

Tommy
Tommy
10 years ago

Ett stort Grattis till Milo,

Nästa inlägg

Förberedelser för kalas…

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x