Karma is a bitch if you are!

Såhär….

….jag har ett gott hjärta, det vet jag. Jag vill ingen illa och jag försöker se något gott i alla. Även dom som kanske inte ens förtjänar det. Jag är inte felfri men jag är aldrig elak, mot någon, någonsin. Jag har vissa människor omkring mig som beter sig som idioter, är arga utan anledning och gör nog allt i sin makt för att jag ska må dåligt.

Om du nu råkar ha någon sån i din närhet så tänkte jag att vi tillsammans ska se till att såna här människor inte tar vår energi. Först och främst är det inte värt det. Vet du att du inte gjort något fel och personen i fråga ändå vill dig illa så är det liksom den andra personen som är idioten. Förstår du? Man måste bara landa i den känslan och tänka att alla personer kan inte tycka om mig. När jag var yngre slog jag knut på mig själv för att alla skulle tycka om mig. Det enda jag då gjort är att jag inte älskat mig själv.

Det finns stunder när jag vill tala dessa personer till rätta, förklara och sluta fred. Men i det här fallet finns ingen sån lust längre. Jag har helt enkelt vuxit upp, lärt känna mig själv och tar ingen skit. Därför får det vara, det är inte värt det. Den personen är inte värd det. Så hoppas jag att du också kan känna. Det är en skön känsla och något som är rättvis mot en själv. Det är liksom inte viktigt att bevisa nåt för någon som är för långt ifrån sanningen och väljer att lägga energi på att tycka illa… Jag tycker helt ärligt synd om en sån person, när det finns så mycket energi vi kan lägga på våra barn, våra riktiga vänner, våra släktingar vi tycker om, mammor och pappor.

Jag tycker det är så jäkla härligt att jag kommit såhär långt med mig själv. Förr hade jag nog legat sömnlös, eller i alla fall mått dåligt. Men nu när jag liksom fejsar hela grejen, är ärlig mot mig själv…så ser jag bara sanningen och var jag själv står. Vilken grej! Nästan så jag rider på det, ger mig själv än mer kärlek och styrka liksom. Berätta, hur tacklar du såna här situationer? (Ja om du nu varit i en liknande situation).

20131204-110831.jpg

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
10 years ago

Bra skrivet 🙂 Jag är fortfarande sån (trots att jag är 30+) som lätt trycks ner av vad andra säger och tycker, men jag har blivit bättre på att skaka av mig och jobbar på det fortfarande! Dina tankar gav mig ytterligare en boost – man behöver bli påmind ibland. Tack för det 🙂

Ett heeeeelt off-topic-fråga: Har du tips på bra ögonskuggsprimer. Har senast använt Lumenes (har även testat E.L.F) som många skryter över, men den passar mig inte alls. Har nog ganska fet hy på ögonlocken, för skuggan lägger sig i veck efter bara några få timmar.

/ Anna

Elin
Elin
10 years ago

Precis vad jag behövde läsa idag, tack 🙂

annanina76
annanina76
10 years ago

Kan tipsa om bra primers, MakeupStore har en bra och jag gillar även den från MAC.
Skuggorna sitter riktigt bra. Pigmentet från skuggorna kommer fram fint med dessa primers.
Den från lumene är inte så bra…
Ut och shoppa : )

Anna
Anna
10 years ago

Tack, annanina 🙂 Ska genast kolla Make Up Store!

Anu
Anu
10 years ago

Håhååå jajaaaa…
Du vet ju lite granna ”varifrån jag kommer”…?
Det här med släkten är värst – bokstavligt talat…
Jag bestämde mig för längesen. Bli inte inblandad i dramatiken. I skiten. I gyttjan. I skitsnacket.
Det är inte värt det. Och det intresserar mig inte.
De som nu vill HA drama, kommer skapa det ändå. Oavsett om jag så står på öronen för att försöka vara alla till lags.
Jag har bestämt mig för att inte delta.
Jag försöker vara den bästa Anu jag kan vara, och hoppas att goda saker kommer av det. Sktisnack och annat kan dra åt helskotta,
Kram på dig!

AL
AL
10 years ago

Hej! Den är klockren. Känner igen mig själv i din historia. Har en sådan person i min omgivning oxå, men har valt att inte låta det påverka mig så att jag mår dåligt. Men av någon konstig anledning så biter sig en del elakheter fast ändå, men det betyder ju att man har känslor i alla fall, för jag tror att människor som är elaka i grund och botten har väldigt dåligt självförtoende själva och har inga känslor och bryr sig inte om dom sårar andra människor. Så det är egentligen dom det är synd om. Klappar mig själv på axeln varje dag och säger att jag är f…..n så mycket bättre än dom. Ha de gott. Kramis

Nästa inlägg

3 snabba till önskelistan

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x