Vintern kom idag!

Vad roligt det var att läsa om hur ni alla löser barnens julpynt där hemma. Alla gör vi olika. Känns ändå skönt att man kan ”gömma” det lite samtidigt som det är härligt att ha en del framme. Dock så kommer aldrig någonsin nåt som inte passar få hänga i vår gran. Jag fick tipset om att köpa en liten gran som man kan ha det pyntet i. Då var det löst! 🙂

20131206-170139.jpg

Idag kom vintern till oss. I alla fall så ligger snön kvar på backen och på en gång känns det mer naturligt med allt julpynt som är uppe här hemma. 🙂 Jag tycker det är härligt ja….

20131206-175639.jpg

20131206-175648.jpg

Igår var jag på RUSTA och gjorde värsta kapet. Köpte två stående julstjärnor för 50 spänn, BAAAM. Skitglad och nöjd kom jag hem och skulle montera dom och ställa i barnens rum. Jahaaaa, då fattades själva stjärnan och med kom bara foten. Snaaaaaaaaaark!!! Det kan vara det drygaste nånsin, å så känner man att den bara kostade 25 spänn så då känns det onödigt och åka tillbaka. Men idag hade jag ärenden dit då jag köpte nytt julpynt till jobbet. Det som fanns på jobbet har funnits i 25 år typ. Sagt och gjort så fick jag den bytt samt att jag köpte två såna till jobbet också. Satt i bilen utanför och drog mig för att gå dom där 20 metrarna till dörren på RUSTA. Men in kom jag….

20131206-183346.jpg

Blev fint på jobbet. 24,50 pix…. Som hittat. 😉

Nu ska vi äta takeaway, ingen orkar laga mat idag då vi var uppe och studsade halva natten. Hörrni för fasen!? Det är ju idol ikväll, jag tänkte liveblogga lite då (om jag är vaken). Vem tror du vinner?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hur gör Du med barnens pynt?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x