Måndagskärlek och ”kvällströtte-genen”

Godmorgon!

Som någon skrev, inte konstigt att man vaknar tidigt när man somnar tidigt. Helt sant! Igår somnade jag 7!!! 🙂 En halvtimma efter Milo, vaknade halv 3. Då är ju jag färdigsoven och klar. Den här ”kvällstrött genen” jag ärvt av min mamma är inte så kul just nu. Vintern och dessa mörka månader är värst. Men det är nog fasen omöjligt att hålla sig vaken på kvällen, jag försöker verkligen. Jag kan liksom somna sittande i soffan. Håller jag mig vaken, t ex om vi gör nåt till sent på kvällen, ja ibland lyckas jag faktiskt hålla mig vaken, så vaknar jag i alla fall tidigt på morgonen så jag får nog bara gilla min ”kvällstrött gen” om jag ska funka dessa månader. Tony, jag ska gottgöra dig allt i sommar sen. Vara vaken och bara fantastisk. 😉 Fast det känns inte som han är så missnöjd. Han tränar och så spelar han TV spel helt i lugn och ro utan en kärring bredvid som tycker han är tråkig. 😉 Ska be honom skriva ett inlägg om hur det är att leva med mig dessa tunga mörka månader tror jag. 🙂

Jag fick i alla fall mycket gjort i morse. Har skrivit några receptinlägg. Jag har också tränat i 40 minuter på motionscykeln och sen kollat på Solsidan och Hellenius Hörna på Play. Jäklar vad kul och träffande Solsidan var. Haha, skrattade gott på cykeln kan jag lova.

20131209-075607.jpg

Det här är kärlek för mig. Kommer ner på toaletten och där står Milo med eltandborsten i munnen medan Tony klipper hans naglar, iPaden är med på ett hörn också. Mina fina i livet. ❤️

Igår fick jag en rolig förfrågan som jag tänker tacka JA till, berättar för er så fort jag får och när det är aktuellt. Annars så bjuckar jag på recept idag och så håller jag tummar för att jag kommer iväg för att handla julklapparna klart idag. Jag ska slå mitt rekord i att bli klar med julklapparna i tid i år. Så är det bara! 🙂

Har Din helg varit bra? Vad har du gjort? ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Englamo2
Englamo2
10 years ago

God morgon. Här var helgen lugn. Varit trött efter kalaset jag hade helgen innan , förkyld och slut i kroppen. Hade ju gäster här under 10 dagar också…ingen hit alls haha. DOM var trötta jämt och klaga att dom inte orka mm. DET tog min energi. NU ska jag försöka bygga upp den lite igen, gjorde saffranskorpor och godis Päronkulor igår . NU är jag snart på G igen.
Imorgon fyller min förstfödda 22 år…stora killen. Stor kram

Vickis
Vickis
10 years ago

Vi hade en ”bara vara tillsammans hela familjen” helg, med julgodis-bak, pyssel, lek och stoj i snön, filmmys i soffan och fotbollscup för äldsta dottern.
En väldigt välbehövlig helg då vi haft fullt upp hela hösten så det var mysigt att få ladda familjebatterierna. ❤️
Hoppas du och de dina får en fin måndag! ❤️

Therese
Therese
10 years ago

Jag är precis som du! Galet kvällstrött och galet morgonpigg. Det sistnämnda har min fyraåring tagit efter så det är tidig uppstigning vareviga dag… Vintern är verkligen värst. Vill helst inte ha hem gäster för är dom kvar längre än 20 blir det för jobbigt. Haha! Även min stackars man får mycket tid för tv-spel så det går nog ingen nöd på honom. Skönt att slippa en tjatig fru på kvällarna! Kram på dig

sofia208
10 years ago

Ja, det kanske bara är att acceptera din kvällströtthet och morgonpigghet, du använder tiden väl på morgonen i alla fall. Hunnit med mer än vad vissa gör på en hel dag ju 😉 Bra jobbat!

I helgen har jag umgåtts med en kompis som flyttat söderut, men som var hemma och hälsade på. Jag har julklappsshoppat (+ shoppat till mig själv), fikat, gjort massor av god (och lite nyttigare) julgodis, varit på loppis, tillagat en dragen älg (pulled pork fast med älgkött), men också slappat 🙂

Ha en fortsatt fin måndag!
Kram kram

Nästa inlägg

Andra advent i bilder

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x