Motionscykel som start!

20131210-053556.jpg

Godmorgon!

Jag klev upp halv 5 och hoppade upp på cykeln. Milo åker omkring i sin nya bil så han är överlycklig. 🙂 Visar bild på den sen. Han fick sin lite försenade 5 årspresent igår nämligen.

Nu har jag avklarat 35 tunga minutrar på cykeln men med Paradise Hotel på paddan så gick det också. Alltså, skämskudde gånger 148 när man kollar på det men jag kan inte låta bli. 😉 Det är dessutom bra underhållning när man kämpar på en trist motionscykel. Jag fick en helt underbar kommentar som jag måste dela med mig av!

Hej! Äntligen sitter jag vid en dator å inte bara vid en platta, det är bara jobbigt att skriva då. Desto mer blir det nu 😉 Nä, inte då, men jag ville bara skriva o säga tack för all inspiration o motivation till ett hälsosammare liv! Du förstår att det är skönt att se en normal människa som inte hetsbantar, överdriver sitt matintag, överdoserar sina plus för träning och helt plötsligt avskyr godis o sött o tycker allt sånt bara är jättedåligt!! Dina inlägg har fått mig att tänka lite annorlunda, att jag kan få njuta av god mat, godis utan att ha dåligt samvete, utan att behöva ”börja om” varje måndag utan bara fortsätta vara hälsosam o röra på mig lagomt o så mkt jag kan o orkar. Man har inte all tid med två barn i huset, men 20 min är bättre än inget, en promenad är super, plankan funkar, några armhävningar osv osv. All träning är bättre än ingen. Ditt tänk har smittat av sig på mig o jag mår bra!
Äsch, nu blev det ju rätt mkt skrivet men summa summarum, TACK! // Sara

Detta får mig att bli helt överlycklig! Jag får se att ”min metod och inställning” för viktminskning gett resultat även hos er andra. Att fler hittat ett sunt sätt att gå ner i vikt på. Denna kommentar fick mig att le stort i morse när jag läste den! Grattis Sara! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Bra jobbat på morgonkvisten, tummen upp! Skönt att ha träningen bortgjord så tidigt också 🙂

Men det är ju så man skall leva, det skall ju bli en livsstil, inte något man bara kör tillfälligt, det brukar oftast varken bli hälsosamt eller ge resultat i längden. Superbra att din livsstil har gett inspiration till läsarna också, förstår att det känns gott i hjärtat 🙂

Kramar

Nästa inlägg

Chokladcupcakes med lingonchocofrosting

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x