Oh noooo…..

20131210-203812.jpg

Tony: Jag har köpt en snowboard av en snubbe i Sthlm. Tänkte brassa och köpa den efter jobbet. Det får snabbt!

Jag: Milo och jag hänger på så du får sällis.

Skulle jag kanske inte ha gjort. Milo somnade kl 16 i bilen. Sover än. Jag satt som i dvala och kl halv 8 var vi hemma. Stockholm? Det där var ju knappast Sthlm kan jag känna. 10 mil tur och retur en tisdagkväll, 20 mil sammanlagt…. Oh nooooo!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Hihihi, förlåt att jag fnissar lite, men här uppe är det inga avstånd 😉 Det är märkligt vilka olika referensramar vi har. Jag bodde ju i Göteborg förut (där jag är född och uppvuxen) och då hade jag tyckt precis som du, på tok för långt! Men jag har visst blivit lite miljöskadad under mina år uppe i norr 🙂

Hoppas ni får en hyfsad natt trots vissa eftermiddagslurer i bilen!
Kramar

Nästa inlägg

Tiden från ”Hela Sverige Bakar”

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x