20 % rabatt på kök & bak på My Store

TACK! Tack för alla fina ord, pepp och sympatier. Det känns skönt och läsa om era berättelser kring det här med tandläkarskräck. Jag har sovit mycket denna eftermiddag och vaknade nu. Ska försöka äta lite nu sen tror jag att jag går och lägger mig. Tanden värker tack och lov inte så mycket just nu så jag hoppas natten blir lugn. Jag ska ta ett nytt beslut imorgon om vart jag vänder mig.

Hörrni, Marie på My Store kommer att ha ett helt fantastiskt erbjudande fr.o.m. imorgon till på söndag. Mina fina läsare skulle få 20 % rabatt på alla kök och bakprodukter samt allt ätbart under dessa dagar mellan 11-15 december.

20131211-153937.jpg

Jag ska visa lite vad som ingår bland kök och bakprodukter. Här ovan har du den sötaste tårtspaden jag sett tror jag. Fint att ha den i en sån fin kartong. (Psst, vet du vad? Jag äger ingen tårtspade.) Det var ingen dålig hemmabagare från Hela Sverige Bakar va?

20131211-191234.jpg

Här har du lite schyssta bakformar och kakstämplar. Här finns t ex en sån toppen muffinsform för mindre muffins. Dom här har i varje fall jag haft svårt att hitta.

20131211-191534.jpg

Bakformar i alla färger och former. Jättefint verkligen och något som går åt som tusan nu i juletider.

20131211-191705.jpg

Hur fint? Dom där hårdplastbyttorna kommer i 3 storlekar och finns i dom här ljuvliga pastellfärgerna. Slickepottarna finns i alla möjliga olika fina färger och med söta bilder. Kan man ha för många slickepottar? No…. 🙂

Så hur gör du nudå! Ja för att få den här rabatten? Jo rabattkoden Du ska skriva är mychristmas så får du 20 % rabatt. Detta gäller fr o m imorgon till på söndag. Så passa på att köpa in alla bakprodukter till allt julbak! Allt som har med kök & bak att göra (9 sidor) på My Store hittar du HÄR. Allt ätbart (sockerpasta bl.a.) hittar du HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
Lotta
10 years ago

Grrr…och jag som för mindre en timma sen la in en beställning som för mig var stor och dyr.Skulle ha väntat till i morgon…shit!!!

Frida
Frida
10 years ago

Å,gäller det bara på webshopen eller funkar det även om man går in i butiken och säger rabatt koden i kassan hos Marie?

Ska faktiskt till ”the big city” Enköping och klippa mig imorgon, torsdag så tänkte titta in till favvobutiken då. 😉

Kram Frida

Niiinis
Reply to  Frida
10 years ago

Hej!

Gäller bara i WEBSHOP. 🙂 Men du kan göra beställningen i webshop och sen hämta grejerna inne på My Store. 🙂

Kram

Nästa inlägg

SÅ RÄDD!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x