TANDVÄRK

20131211-062130.jpg

Ni vet den där lagningen jag tappade i början av Juli. Jag har inte gjort nåt åt den. Jag har borstat bra, tandtrådat och kört munskölj. Inte haft ont. Tills igår. Inatt har jag haft jätteont i tanden och jätteont i magen. Perfekt kombo! Noooooooot!!! Jag är som ett jefla ras idag. Dessutom pratar Milo om att han inte mår bra.

Kanske ska man ta sitt täcke, slänga det över skallen och titta fram i vår nångång? Jag veeeet att jag skulle gått till tandis, jag vet. Men jag vågade inte, och nu måste jag. Det är det enda sättet jag kommer till tandläkaren på. Min mage får gärna bli bra nu också. Huja! Not a GOOD wednesday än så länge, hoppas det vänder säger jag. 🙁

_________________________________________________________________

UPPDATERAT

Är det inte lite typiskt. Ringde dit så fort jag visste att dom brukar öppna. ”Idag sitter vi i möte till kl 13, var vänlig återkom senare!” Gaaaaaaaah!! Såklart att ni ska sitta i möte, men varför just idag? 🙁 Jag slänger mig på luren kl 13. Basattnivet!

___________________________________________________________________

UPPDATERAT 2:

Milo försökte nog fejka sig till en hemmadag. Han mår toppen. Dom lär sig tidigt dom små liven…. 😉

_____________________________________________________________________

UPPDATERAT 3:

Tandis kl 10.40, sen är det kurera mage som gäller. Tuff dag! Riktigt tuff…..

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MH
MH
10 years ago

Här har du en till som inte precis älskar tandis, jo när jag går där ifrån.
Gör som jag ha hörlurar med soft musik, och dröm dig bort så går det lite lättare. Man får intala sig själv att det blir bara bättre när man gjort besöket.

Lycka till /från Österlen/MH

Carina
10 years ago

Hej!

Åh stackare! Är det inte lite typiskt – allt på samma gång!! 🙁 Lycka till hos tandis och krya på magen!!

Kram!!!

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Ja

Nästa inlägg

Oh noooo…..

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x