Få granen hemkörd till 20 % rabatt!

Godmorgon!

Tack och lov så har tanden inte värkt inatt. Så lättad för det. Jag kommer byta tandläkare och gå till någon som jag känner tillit till. Jag vill ha en som behandlar mig som jag vore 10 år. 😉 Nä, men jag behöver bara att det går lite lugnt till och att tandläkaren förstår min rädsla. Det räcker. Jag har varit vaken flera timmar redan, inte så konstigt då jag sov till och från ända från 16 igår. Det var en tröttsam dag på många sätt och jag behövde sömnen. Nu ska jag stretcha ut ikväll så jag inte vänder helt och hållet på mitt dygn. Då passar väl lucia på förskolan perfekt! 🙂 Brukar vara väldigt mysigt!

Hörrni! För tusan…. Bor du i Stockholmstrakten måste du höra upp ordentligt nu! För vet ni, ni har sån jefla tur förstår ni. Där finns det nämligen ett företag som heter Smålandsgran. Dom kör ut valfri julgran hem till dörren hur billigt som helst. Dessutom hämtar dom den för 85 spänn. Hur svårt är det inte att göra sig av med en barrande jefla gran? Igår köpte vi vår Kungsgran (jag är så glad för det är min första Kungsgran i livet, den står på balkongen och väntar på att bli pyntad) men här i vår småstad får man hämta sin själv, så finns det någon driftig människa så ta vara på den här iden. Så smidigt och jag tror att många skulle beställa en.

20131212-050050.jpg

I alla fall! Ni som bor i Storstockholm (ni är många från Sthlm som läser här) ska nu få ett erbjudande av mig. Du får 20 % rabatt på din julgran om du anger rabattkod Nina när du beställer din julgran. Du har ända till den 23:december på dig att beställa och rabatten gäller så länge också. Rabatt är bra, väljer du t ex en gran för 500 kr får du 100 kr rabatt. Wow! Hur bra som helst ju. Det finns flera olika att välja på, allt från Kungsgran och 4 olika gransorter till tall och minigran.

Så bor du i Storstockholm? Spring för tusan in och beställ din gran, du får den oftast till dagen efter men Max på 2 dagar. Beställer gör du HÄR, glöm för tusan inte att ange din rabattkod Nina vid beställning så får du 20% rabatt!

Ps: Vår smyckade gran får du se senare ikväll. Ska ut på pummeljakt idag.

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
10 years ago

Min tandläkare behandlar mig som 10 år och i början när jag gick dit fick jag en present (en tandborste) varje gång och då var jag vuxen. Pratade mycke om min tandläkarskräck så hon är väldigt försiktig och frågar hela tiden om det går bra 🙂 Ibland är det okej och känna sig lite liten 😉

Niiinis
Reply to  Annika
10 years ago

Ellerhur! Precis så känner jag också! 🙂

Nästa inlägg

20 % rabatt på kök & bak på My Store

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x